Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Poszukiwany fundusz MIG 3.

Napisany przez petras777
Ma ktoś jeszcze fundusze MIG 3 do sprzedania? Posiadam już wszystkie inne fundusze MIG 1-13. Chcę rozpraszać ryzyko rozcieńczenia poprzez kompletny pakiet. Ta niesprawiedliwa i nieprzewidywalna polityka rozcieńczania to niestety duży problem. Dziękuję i pozdrawiam, Petra S.
kuchar1@arcor.de

Napisany przez Paragraph 34f

czy ktoś ma jeszcze fundusze MIG 3 do sprzedania? Wszystkie inne fundusze MIG 1-13 już posiadam. Chcę rozproszyć ryzyko rozcieńczenia, kupując kompletne zestawy. Ta niesprawiedliwa i nieprzewidywalna polityka rozcieńczania to niestety duży problem na nowo. Dziękuję i pozdrawiam, Petra S.
kuchar1@arcor.de

Oferuję jednorazową inwestycję w MIG 3 o wartości 3.100,- EUR.
Oferty proszę przesyłać przez PN

Napisany przez petras777
Cześć,

Jak wcześniej wspomniałem, mam zainteresowanie, proszę po prostu odpowiedz. Jesteśmy już zaangażowani w MIG na 1,5 mln. Kupuję także większe udziały.

Dziękuję

P. Schenk

Napisany przez petras777
Cześć,

jak już wcześniej napisałem, jestem zainteresowany, proszę o kontakt. Jesteśmy już zaangażowani z kwotą 1.5 mln w MIG. Chętnie kupię większe udziały.

Dziękuję

P. Schenk

Niestety udział jest już sprzedany, ale na pewno w niedalekiej przyszłości będę mieć ponownie oferty. Regularnie sprzedaję na zlecenie klienta. Pozdrawiam

Aktualna oferta

Globalny Fundusz Inwestycyjny - Oszczędnościowy - 12.000,- EUR (opłacony w całości) -Oferty w trakcie rozpatrzenia

Globalny Fundusz Szansy - 7.000,- EUR -Oferty w trakcie rozpatrzenia
Globalny Fundusz Szansy - 23.000,- EUR -jeszcze brak ofert
Globalny Fundusz Szansy - 10.000,- EUR -Oferty w trakcie rozpatrzenia
Globalny Fundusz Szansy - 25.000,- EUR -jeszcze brak ofert
Globalny Fundusz Szansy - 10.000,- EUR -Oferty w trakcie rozpatrzenia

MIG1 - 10.000,- EUR -Oferty w trakcie rozpatrzenia
MIG1 - 5.000,- EUR SPRZEDANY

Oferty proszę przesyłać przez PW

Dzisiaj nowość!

Dzisiaj nowo wprowadzone!

Właśnie dotarło nowe!

Dzisiaj nowości!

Dzisiaj nowo wprowadzone!

Aktualna oferta produktów

Aktualna oferta

Napisany przez anleger
Cześć, mam do sprzedania następujące fundusze MIG:

Inwestycje jednorazowe
MIG 1 - 2.500,00
MIG 3 - 2.000,00
MIG 3 - 5.000,00
MIG 3 - 5.000,00
MIG 5 - 7.500,00
MIG 7 - 5.000,00
MIG 9 - 5.000,00
MIG 9 - 20.000,00 (możliwa także podział na np. 4 x 5.000,00)

Oszczędzający w ratach:
MIG 4, ZS = 30.000,00, miesięcznie 100,00, stan wpłat 5.900,00
MIG 6, ZS = 30.000,00, miesięcznie 100,00, stan wpłat 6.600,00
MIG 8, ZS = 28.000,00, miesięcznie 90,00, stan wpłat 4.960,00

W razie zainteresowania proszę o wiadomość prywatną do mnie.

Stan na dzień 16.07.2014

Napisany przez Jooannfg
Cześć, jestem tu nowy i jestem bardzo zaskoczony. Do tej pory słyszałem same dobre rzeczy o MIG-ach. Dlaczego chcecie sprzedawać lub kupować wszystko? Może ktoś mnie oświecić? Ja osobiście z moim mężem zainwestowaliśmy już 14 rat w sumie 30 000 € w MIG 6. Pozdrowienia i proszę o szczere odpowiedzi. A co oznacza PN?

Napisany przez Makler12
Cześć, czy ty albo ktoś inny jest zainteresowany funduszami Leontis? Proszę też skontaktuj się ze mną prywatnie! Mam klientów, którzy chcieliby sprzedać swoje fundusze.

Napisany przez happywarmheart
Hej Jooannfg,

PN = Prywatna Wiadomość
Sprzedaż MIG: czasami inwestorom obiecywano szybki zwrot, który potem nie następował. Dochodziło do błędnych doradztw i w rezultacie do częściowej potrzeby pilnych środków pieniężnych. Moja matka irytuje się tym, że Mig 9 nie wypłaciło nic od 2 lat. Ten, kto nie rozumie całkowicie danego inwestycji, nie powinien jej kupować, ani nie powinno mu jej się sprzedawać. W przypadku mojej mamy zrobiłem - niestety - wyjątek. Teraz osobiście odkupuję jej udziały.

Potrzeba pilnych środków pieniężnych z powodu osobistych okoliczności lub wywołana błędnymi obietnicami wypłat nie ma jednak nic wspólnego z jakością funduszy. Osobiście zainwestowałem pokaźne kwoty w mig9,11,12,13 i sam w Mig13 blisko 1 mln €. Fundusze Mig są i pozostaną długoterminową inwestycją. Do środka powinny trafiać tylko te pieniądze, których można zrezygnować przez okres do 8 lat. W przypadku pożyczek o okresie spłaty 15 lat nie miałbym także obaw, aby ustalić 20% wartości pożyczki jako zawieszenie spłaty poprzez fundusze Mig. Ale to moje osobiste podejście i każdy doradca konsumencki rzuciłby mi to w twarz. Niestety większość z nich nie ma pojęcia o inwestycjach kapitałowych i o tym, że ochronę można osiągnąć także w ryzykownych inwestycjach dzięki zarządzaniu ryzykiem.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata