Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy negatywny wpis w rejestrze dłużników ma wpływ na usługi u Sky?

Napisany przez Gudrune
Cześć... To znowu ja,
Wcześniej mój kolega powiedział mi, że dostał informację z Biura Informacji Gospodarczej i był zdumiony, że mimo posiadania wystarczających środków na koncie nie miał maksymalnej punktacji. Na swoje pytanie, dlaczego została mu podana jako powód usługi Sky... Czy ktoś z was to już doświadczył?
Pozdrawiam

Napisany przez 6Bankkaufmann
Co oznacza pełna punktacja? 100%
Nikt nie otrzymuje tego wyniku w scoringu Schufy.
99,48% to już dużo.

Napisany przez 2Escorpio
Nie rozumiem, co ma z tym wspólnego Sky?

Napisany przez Torsten Breitag
Chuck Norris rzekomo ma nawet 105% wynik w Schufa, powiedział mi przyjaciel.

Panu Torstenowi Breitagowi dziękuję za pouczający artykuł o Chucku Norrisie. Nie wiedziałem, że jest on zarejestrowany tutaj w Niemczech.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
@ Pracownik banku

To nawet nie może być prawda.

Chuck Norris nie jest zameldowany w Niemczech, Niemcy są zameldowane u Chucka Norrisa...

Ale wracając do tematu:

Czy chodzi rzeczywiście o wynik (score), czy o negatywny wpis z powodu nieopłaconego abonamentu w Sky??

Napisany przez 2Escorpio
Czy myślicie tutaj o telewizji Sky? Przecież oni nie współpracują z firmą Schufa, prawda?

Przynajmniej u mnie nie ma informacji o Sky w rejestrze Schufa, a mam u nich subskrypcję.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
To właśnie miałem na myśli, niezapłacone abonament, nadzwyczajna wypowiedzenie przez SKY -> negatywny wpis w Schufa

To będzie prawda, Sky to zyski, a jeśli nie zapłacisz abonamentu, mogą to zgłosić do Schufy. To jak forma systemu ratalnego dla abonamentów.

Napisany przez Torsten Breitag
Kto traktuje post TO poważnie, może też być bardzo poważny wobec siebie. Z humorem życie jest łatwiejsze.

Po prostu zobacz, jakie tajemnicze rzeczy przytrafiły się przyjaciołom TO w jego 6 wpisach.

Panie Hillermann, dziękuję za Pałe pytanie. Powinno to być wyczerpująco odpowiedziane przez Herrmuellera ...

Napisany przez Gudrune
Do dziwnych rzeczy, które wydarzyły się moim znajomym... Tak, dlatego pytam! Mnie po prostu interesuje, czy to prawda! Nie rozumiem, gdzie leży problem? Co do wpisu w Schufa... tak, chodziło o abonament telewizyjny... zostało mi to tylko opowiedziane i chciałem się dowiedzieć, co z tym jest... i tak czy siak wydało mi się podejrzane :-D skąd w ogóle ludzie wiedzą, które firmy współpracują z Schufa? PS: Aby była jasność, abonament został opłacony...
PPS: Pozdrowienia dla Chucka Norrisa

Napisany przez StefanM
Istnieje nie tylko Schufa. W branży handlu internetowego wiele firm współpracuje również z Creditreform Boniversum. Niektóre firmy zawierają to bezpośrednio w regulaminach lub umowach o ochronie danych. Nie wiem, czy Sky ma coś takiego w swoich zapisach, ponieważ nie jestem klientem Sky. W przeciwnym razie można to zobaczyć we własnym raporcie. Firmy informacyjne oferują obecnie także możliwość powiadomienia o zmianach lub nowych zapytaniach.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata