Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy jest obecny prywatny pożyczkodawca?

Napisany przez Krix90
Czy w tym forum są prywatni pożyczkodawcy? Potrzebuję pożyczki w wysokości 30 000€. Nie chcę tutaj zbytnio opisywać powodów, ponieważ w takich wątkach zazwyczaj pojawiają się zbędne komentarze... Jeśli istnieje prawdziwe zainteresowanie lub chęć pomocy, proszę o kontakt e-mailem pod adresem Krix90@web.de. W dalszej korespondencji możemy omówić zabezpieczenia, oprocentowanie, okres kredytowania itp. Proszę o przesłanie tylko wiadomości poważnie traktujących tę kwestię, a nie podejrzanych pożyczkodawców z kiepskim tłumaczeniem z internetu. Pozdrowienia.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Nie sądzę, żeby prywatny pożyczkodawca odpowiedział na takie ogłoszenie.

Jakie są zabezpieczenia?

Napisany przez Krix90
Samochód (wartość pozostała około 9000 €) i oświadczenie o cesji świadczenia od mojego pracodawcy po ustąpieniu (14 000 €).

Oznacza to, że mam pieniądze w zasadzie, ale nie mam do nich dostępu.

Napisany przez claudi72
Jak poważne, zaraz wsiądę

Napisany przez Krix90
@claudi72

Nie ma potrzeby pisać takich rzeczy.

Niemniej jednak, na podstawie takiego komentarza można praktycznie obliczyć poziom twojego IQ.

Pomijając to, prawdopodobnie i tak jesteś bez pieniędzy i nawet byś nie mógł pomóc. ;-)

W tym sensie

Napisany przez claudi72

@claudi72

Niepotrzebne jest pisanie takich rzeczy.

Jednakże można praktycznie obliczyć wysokość twojego IQ na podstawie takiego komentarza.

Poza tym prawdopodobnie jesteś i tak bez grosza i nawet nie mógłbyś pomóc. ;-)

W tym sensie

Tak, zgadza się, przyznaję, że to trochę banalny tekst. Niemniej jednak jako poważny inwestor nigdy nie odpowiedziałbym na takie ogłoszenie. Wolę inwestować na platformach internetowych, które sprawdzają zdolność kredytową poszukującego i oceniają ryzyko. Szukanie pożyczek na forum wydaje mi się dziwne - przepraszam -

Chciałem jednak w żaden sposób nie być osobisty, masz swoje powody

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata