Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Premium Safe Ltd - Premium Safe Sp. z o.o.

Napisany przez LeonK
Czy ktoś jeszcze tutaj o tym słyszał albo ma jakieś inwestycje?
Opinie? Wrażenia? Czy to dobra inwestycja czy może kolejna oszustwem jak firma Dividium Capital Ltd 2.0?
U mnie idzie to dobrze, ale jak wiemy, to na początku zawsze dobrze idzie nawet z piramidą finansową.

Napisany przez CFO
@LeonK
Oto PR dla Premium Safe Ltd (data nieznana)

Fundusze uczestnictwa - Bogaci inwestują lepiej!

oraz link do strony internetowej

premiumsafe.de

Ostatni link mówi praktycznie wszystko. Mam nadzieję, że nie zainwestowałeś zbyt wiele. Inwestycję można zaliczyć na straty, a na chwilę obecną cieszyć się wypłatami. Jednakże w sumie będą one znacząco niższe niż kwota inwestycji.

Pozdrawiam CFO

Napisany przez LeonK
Obawiam się, że nie można tak szybko wydawać osądów. Strona internetowa to:

premium-safe.de

Strona jest kryptyczna i bezużyteczna, chyba że jest się wewnątrz. Wtedy można wejść do strefy członkowskiej, gdzie dostaje się przegląd wpłat, wypłat i zysków. Wypłaty działają, nawet 100% kwoty. Zysk wynosi około 1% - 4% miesięcznie, co się zmienia. Podobno używany jest system handlu automatycznego. Ponieważ sam kiedyś zajmowałem się tradingiem, wiem, że uzyskanie 40% w ciągu roku nie jest niczym nierealistycznym (sam osiągnąłem dużo więcej). Gdybym miał 100% miesięcznego zysku, byłbym zaniepokojony, ale te stawki są osiągalne.

Poprosiłem o informacje z Anglii, gdzie jest zarejestrowana firma (bilanse itp.). Ale te liczby oczywiście nie ujawniają, w jaki sposób pieniądze są zarabiane, a przecież niczego nie widziałem na własne oczy.

Zresztą nie chcę tu robić reklamy ani niczego podobnego, nie mam z tego korzyści. Czy ktoś jeszcze ma więcej informacji lub bardziej szczegółowych danych? Przez schemat piramidy to też jest osiągalne, ale potem to wszystko może runąć.

Napisany przez MTN
Cześć wszystkim,

uruchomienie robota transakcyjnego to świetna sprawa, ale trzeba go kontrolować w 100%, w przeciwnym razie grozi całkowita utrata środków! Zazwyczaj sytuacja wygląda tak, że firma po 6 miesiącach wysyła oświadczenie, że VPN został zhackowany lub podobne bzdury. Osiągnięcie zysków jest stosunkowo proste, ale nie o to chodzi - ważne jest, w jaki sposób pieniądze są ściągane!
Moja rekomendacja to trzymać się z daleka.

Istnieją inne alternatywy z 100% zabezpieczeniem kapitału.

Napisany przez Reinsch
Znowu Twoja alternatywa bez ryzyka i z super zwrotem, którą możesz jednak przekazać tylko prywatnie?

Napisany przez Cappo
Mogę tylko każdemu doradzić, aby trzymał się z daleka od Premium Safe. Od ośmiu tygodni czekam na wypłatę moich pieniędzy, ciągle jestem uspokajany, że wszystko musi być sprawdzone, szef jest akurat na spotkaniu itp. Od dwóch tygodni dzwonię tam niemal codziennie, odpowiedź jest zawsze taka sama - pieniądze zostaną przelane jutro lub pojutrze. Myślę, że pieniądze są stracone. Więc moja rada: Trzymajcie się z dala

Napisany przez Gell
Jeden wyrazu w Rejestrze i mapie Google rzeczywiście wystarczy:

https://www.google.de/maps/@52.49120...7i13312!8i6656

Dlaczego największy Dom na świecie znajduje się w Birmingham?
Wcale nie wygląda na tak duży, czyż nie? W rzeczywistości nie jest tak duży, ale wydaje się, że wiele pięter zostało zbudowanych zgodnie z zasadą „Być Jak John Malkovich” albo też największy Dom na świecie ma problem z skrzynką pocztową. W 69 Great Hampton Street w Birmingham jest siedziba wielu firm. Biorąc pod uwagę „Central Business District (CBD) – wskaźnik intensywności”, można by uznać, że dokładnie przy 69 Great Hampton Street w Birmingham znajduje się ekonomiczne życie miasta. Po małym poszukiwaniu w Google okazuje się, że około 400 firm ma dokładnie tam swoją siedzibę. W 69 Great Hampton Street. Musi to być więc kwitnący okręg, skoro sam budynek z tak wieloma firmami może błyszczeć, które wszystkie są tak udane, że mają również filie i siedziby w Niemczech, prawda?

Prawda

Napisany przez Freddi
@Cappo:

Czy już otrzymałeś swoje pieniądze?

Czy znane są kolejne przypadki?

Freddi

Napisany przez Clown
Cześć Copper,

czy otrzymałeś swoje pieniądze?

Od 2013 roku mam tam swoje inwestycje i nigdy nie miałem problemów z wypłatą!

Teraz po raz pierwszy czekam już 3 tygodnie na wypłatę

Napisany przez Clown
Cappo meinte ich��

Napisany przez brother1974
Odstawiono mnie od początku maja, mówiąc że moje pieniądze zostały wysłane! Dzisiaj, 20.07.2015, nie widziałem jeszcze swoich pieniędzy!! Pracownicy nie są w stanie nawet udzielić mi informacji, a jeśli już to są nieuprzejmi i na końcu rozłączyli się po tym, jak nie dostałem odpowiedzi!! Zastanawiam się, jaka tu właściwie jest gra!

Napisany przez Clown
Złóżmy wypłatę na początku czerwca i do dziś pieniądze nie wpłynęły na moje konto!

Jak w ogóle trafiłeś na Premium Safe?

Napisany przez brother1974
Znajdującą się w ścisłej relacji z doradczynią finansową.
A Ty?
Dzisiaj również nie można wejść do systemu.
Jakimi słowami zostaniesz pocieszony/a?

Napisany przez Clown
Od wczoraj nie mogę uzyskać dostępu do systemu!!!

Napisany przez Paula78
Cześć, jesteśmy z PS od 3 lat. Nigdy nie mieliśmy problemów. Ale od maja nie otrzymujemy już wypłat. Jak już wspomniano, same wymówki, brak dostępu do systemu. Myślę, że pieniądze są stracone.

Napisany przez Clown
Wczoraj rozmawiałem z moim doradcą z Premium Safe... Powiedział, że wnioski wypłat zostaną zebrane i wypłacone klientom w ustalonym dniu!

Ponieważ ciągłe ingerowanie w konto handlowe, na którym osiągamy nasz zwrot, nie jest optymalne...

To brzmi logicznie!

Czy otrzymaliście również wczoraj e-mail od Premium Safe, w którym informowano nas, że weszło w życie nowe prawo?

Napisany przez Paula78
Czy coś się u was zmieniło w ostatnim tygodniu? Mamy ponownie dostęp do systemu i otrzymaliśmy list przeprosin z powodu awarii serwera. Nasz doradca twierdził, że pieniądze powinny zostać przelane w zeszłym tygodniu. Niestety, nie ma jeszcze na to śladu.

Napisany przez MC Muffin
Nie wiem, nie trzymam się w ogóle takich rzeczy.

Napisany przez Frodo
@ Cappo
Czy otrzymałeś w międzyczasie swoją wypłatę?

Napisany przez Freddi
Czy są jakieś nowości?

Moja obecna sytuacja jest taka, że nadal nie doszło do wypłat.

Napisany przez unglaublich
Złożyłem wypowiedzenie umowy na początku lipca, do dzisiaj nic nie przyszło. Tylko e-mail z informacją, że umowę można wypowiedzieć dopiero po 10 latach. Teraz idę do adwokata. :-(

Napisany przez Paula78
Otrzymałem właśnie e-mail, w którym napisano, że wypłata/wypowiedzenie jest możliwe dopiero po 10 latach.

Napisany przez fin
Chciałbym wiedzieć, jaka jest opinia Waszego pośrednika na ten temat, a przede wszystkim co prawnik sądzi o sytuacji prawnej.

Napisany przez unglaublich
Radca prawni twierdzi:
argumentacja Premium Safe nie jest dokładna. Poza ewentualnymi zmianami umowy związanych z częstą ingerencją oraz z zaznaczeniem „gotowy do wypłaty”, na stronie 4 umowy w sekcji „Podsumowanie oferty” jasno wskazano, że minimalny okres kredytowania wynosi 3 miesiące. Nie ma mowy o 10 latach. Dodatkowo w materiałach marketingowych Swiss Concept również wspomina się o zobowiązaniu kapitałowym tylko na trzy miesiące.
Poza tym, informacje na temat kredytów podporządkowanych są oczywiście prawdziwe, zwłaszcza jeśli chodzi o ich podporządkowanie.

Napisany przez franke122
Czekam już od maja na swoje pieniądze. Prokuratura rzekomo już prowadzi śledztwo. Ponadto: https://rabusko.com/news.html

Napisany przez oliboe
Cześć ludzie, również jestem wnikliwym użytkownikiem Premium safe ... Gazety wiedzą więcej niż nasi doradcy finansowi.. shit

https://www.merkur.de/wirtschaft/anla...n-5613554.html

Napisany przez maveric
Cześć wszystkim,
Czy są tutaj użytkownicy z Kassel dotknięci problemem Premium Safe?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata