Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Mała pożyczka od prywatnej osoby dla osób prowadzących działalność gospodarczą / zastaw hipoteczny

Napisany przez millertom86
Cześć wszystkim,

1.1.2014 zmieniłem swoją działalność gospodarczą, którą prowadzę od 1990 roku. Jestem więc rodzajem przedsiębiorcy startującego. Nowa działalność rozwija mi się dobrze. Potrzebuję kredytu w wysokości 2500,00 EUR na zabezpieczenie przed wahaniem wpływów pieniężnych. Ponieważ jako nowo samozatrudniony nie mam jeszcze żadnych dokumentów wymaganych przez bank do klasycznego kredytu bankowego, poszukuję w ten sposób pożyczki prywatnej. Zabezpieczę tę pożyczkę na moje koszty poprzez hipotekę na moim obciążonym wolnym od długów, mieszkalnym domu jednorodzinnym. Inne zobowiązania lub obciążenia nie istnieją.

Pożyczki pod zastaw w sektorze bankowym zaczynają się dopiero od min. 25 tys. EUR. Moje bankowość nie jest zainteresowana moją sytuacją, aby zajmować się małymi pieniędzmi w wysokości 2500 EUR.

Osoby chętne do udzielenia pożyczki proszę o kontakt prywatny (PN).

Pozdrowienia

Re: Mała pożyczka od prywatnej osoby dla osób prowadzących działalność gospodarczą / zastaw hipoteczny

Napisany przez 6Bankkaufmann
W którym obszarze kodowym pocztowym znajduje się obiekt?

Napisany przez millertom86
Dom znajduje się w kodzie pocztowym 55491.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Odpisałem Panu/Pani. Możemy coś ukręcić.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata