Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Wirus na forum.

Napisany przez Forexyman
Cześć Salamandra Dzisiaj otrzymuję następującą informację, gdy chcę wejść na pokład Czy ktoś próbuje zainfekować tę stronę wirusami? Pozdrowienia

Napisany przez dvda
Szanowni Państwo, dziękujemy za Państwa e-mail. W przesłanym przez Państwa adresie URL nie ma wirusa. To był fałszywy alarm. Ten fałszywy alarm zostanie usunięty w jednej z najbliższych aktualizacji AntiVir. Prosimy o Państwa wyrozumiałość. -- Z poważaniem / Pozdrowienia, Avira GmbH

Napisany przez Karat
Ja, zgadzam się, że możemy obarczyć wirusa winą za to, że DAX obecnie porusza się po bezludziu. Dziś sprzedałem swoją długą pozycję z niewielkim zyskiem w wysokości 400 euro i w tej chwili jestem flat Karat

Napisany przez Forexyman
dvda pisze: Szanowni Państwo, dziękujemy za Pani/Pana e-mail. W przesłanym przez Państwa URL nie ma wirusa. To był fałszywy alarm. Ten fałszywy alarm zostanie usunięty w jednej z następnych aktualizacji AntiVira. Prosimy o zrozumienie. -- Pozdrawiamy / Z poważaniem Avira GmbH
Dziękujemy dvda Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
dvda pisze: Szanowni Państwo, dziękujemy za Państwa e-mail. W przesłanym przez Państwa adresie URL nie wykryto wirusa. Był to fałszywy alarm. Ten fałszywy alarm zostanie usunięty w jednej z najbliższych aktualizacji AntiVir. Prosimy o Państwa zrozumienie. -- Serdeczne pozdrowienia / Pozdrowienia od Avira GmbH
2 Aktualizacje i żadnych zmian to naprawdę denerwuje, nie odważę się wejść na forum bo za każdym razem pojawiają się te ostrzeżenia gdy jestem tutaj działa tylko tutaj, nigdzie indziej, nie rozumiem tego

Napisany przez dvda
tak, irytujące, z tym ustawieniem działa bez ostrzeżenia:

Napisany przez Forexyman
dvda pisze: ja, streszczające, w takim ustawieniu działa to bez ostrzeżenia:
Zrobiłem to, żadnych zmian((((((((( po wpisaniu hasła na stronie i gdy strona zaczyna się ładować, otrzymuję to ostrzeżenie, lub też po zalogowaniu, gdy strona zaczyna się automatycznie ładować po pewnym czasie, również otrzymuję to ostrzeżenie

Napisany przez Forexyman
Mówcie, czy jestem tutaj sam z tym problemem, czy inni mają ten sam problem co ja((((((((

Napisany przez ole111
Forexyman pisze: mówiąc szczerze, czy jestem tutaj sam z tym problemem, czy inni mają ten sam problem co ja((((((((
też mam ten problem.

Napisany przez Forexyman
ole111 pisze: mam ten problem również.
hmmm nie rozumiem, dlaczego Salamander jeszcze się nie wypowiedział, co to może być (((( Pozdrowienia

Napisany przez franzakoch
Forexyman pisze: mówiąc szczerze, czy mam ten sam problem czy ktoś inny ma taki sam problem jak ja((((((((
Mam świnia - u mnie nie ma (na razie) takiego komunikatu. Korzystam z McAfee i pracuję na Firefoxie. Powodzenia w łowach. Pozdrowienia Franzakoch

Napisany przez Forexyman
nareszcie! wszystko wróciło do normy)))) więc można kontynuować publikowanie

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata