Tak, dobre systemy/strategie są niezbędne, aby następnie ćwiczyć na koncie demo przez co najmniej 1-2 miesiące i zdobyć pewność siebie. Następnie zacząć bardzo powoli i małymi kwotami na prawdziwych pieniądzach!
Uwaga: W przypadku brokerów obecnie istnieje duża różnica, niektórzy traktują remis, czyli gdy kurs kończy się na tym samym poziomie, co opcja rozpoczyna, jako stratę, normalnie stawka zostałaby po prostu zwrócona!
Oto moja strategia demonstrująca na żywo w 24Option:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX cytat]
Cześć wszystkim,
oto moja recenzja dotycząca wspomnianego filmu
(Film nie jest ode mnie, i nie popieram go z następujących powodów!!!)
W filmie w ciągu pierwszych 30 sekund informuje, że reklamujący handluje na 24 Option od 2-3 lat, gdy spojrzymy na saldo konta, od razu zobaczymy, że na koncie znajduje się 1208,09
euro. A po filmie 1226,09
euro, czyli 18
euro zysku przy stawce 24
euro (na opcję binarną Put lub Call).
Dla kogoś z 2-3-letnim doświadczeniem zawodowym z opcjami binarnymi jest to dość niskie saldo.
Jeśli wykonasz 16 takich transakcji w ciągu miesiąca, czyli od poniedziałku do czwartku przez 4 tygodnie.
Zarabiasz w absolutnym przypadku zysku 200
euro miesięcznie lub 2400
euro rocznie.
Mając na uwadze to nieokreślone doświadczenie 2-3 lat filmowca
konto powinno wynosić między 4800 a 7200 + (?) depozyt początkowy.
Jeśli film coś udowadnia, to to, że ten trader prawdopodobnie nie posiada odpowiednich umiejętności, którymi próbuje przekonać w filmie do użycia swojego „linku partnerskiego”, aby otrzymać premie.
Wskazówki techniczne w filmie:
W filmie wspomniano o Meta Traderze 4, co jest naprawdę bardzo dobrym wskazaniem,
Meta Trader 4 jest doskonały, można dodać wskaźniki, aby poprawić swoją skuteczność za pomocą odpowiednich kombinacji.
Miłym dodatkiem byłoby na przykład wskazanie kalendarza ekonomicznego, który dla nowicjuszy jest najlepszy do rozpoczęcia, aby ewentualnie zacząć z pozytywną statystyką.
Zacznij handlować powoli, na przykład tylko w czasach oznaczonych na kalendarzu ekonomicznym trzema głowami. Z niskimi dźwigniami lub długimi terminami wygaśnięcia.
Jeśli ogólnie jesteś na plusie, możesz wykorzystać część swoich efektywnych, czyli zrealizowanych zysków, aby rozpocząć dodatkowe „shorty” do pozycji długich.
Dywersyfikacja i podział są fundamentami zarządzania pieniędzmi oraz minimalizacji i optymalizacji ryzyka.
Zawsze ucz się skracania pozycji, optymalizuj swoje zyski i poświęć dużo czasu, ponieważ rynek nie pyta o ciebie---najwyżej to ty pytasz rynek.
Dlatego zawsze pamiętaj o swoim poziomie zatrzymania strachu. Pod względem zarządzania pieniędzmi istnieją proste zasady średniej:
Przy 25 procentach straty z twojego kapitału własnego mówimy o pierwszym niebieskim oku.
Przy 50 procentach straty z twojego kapitału mówimy o drugim niebieskim oku.
Ten, kto przy 50 procentach strat z kapitału własnego nie wywoła zatrzymania strachu i nie zajmie się ponownie teoretyczną częścią przed kontynuowaniem inwestowania, przeciętnie straci od 75 do 100 procent kapitału własnego.
Dlatego zawsze zadawaj sobie następujące pytanie:
Co się mówi mężczyźnie z dwoma niebieskimi oczami?
Odpowiedź:
Nic, …. Powiedziano mu to już 2 razy.
To powiedzenie jest twarde, ale tylko dlatego, że jest prawdziwe.
Sam mam własne linki partnerskie i oferuję zakup, rozmowy telefoniczne i online seminaria,
i radzę najpierw zobaczyć i przetestować wszystko na stałe.
Naucz się akceptować straty i tym samym je zmniejszać, oraz pozwalaj zyskom osiągnąć poziom Take Profit.
Ponieważ różnica między odnoszącymi sukcesy a nieodnoszącymi sukcesów traderami polega na tym, że zwycięzcy nauczyli się akceptować straty. Ostatecznie nie pojedyncza transakcja decyduje o tym, czy jesteś zwycięzcą, ale twoje zeznanie podatkowe za ubiegły rok.
Wiele nowicjuszów próbuje zbyt szybko osiągnąć zyski za pomocą transakcji krótkich, a następnie odwraca się od obszaru papierów wartościowych z powodu jednego lub dwóch dni straty, co skutkuje tym, że 99% jak zawsze przegrywają, a 1 procent ma lepsze życie.
Znajdziesz link do mojego filmu na mojej stronie internetowej,
i możesz go zobaczyć, jeśli użyjesz moich linków do Marketów, Etoro i jednego z brokerów opcji binarnych ode mnie. / lub weź udział w bezpłatnym „spotkaniu zapoznawczym” na Edudip odemnie.
Życzę wszystkim powodzenia
Pozdrowienia
Christian Spielvogel
ChristianSpielvogel.de
*
doradca inwestycyjny, trader i trener traderów