Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Broker do daytradingu?

Napisany przez Andy34
Cześć, mam pytanie dotyczące brokerów do Daytradingu. Wyszukałem już wiele informacji na ten temat w Google i natknąłem się na dyskusję na forum Rendite247.com. Wątek nosi tytuł Który broker jest odpowiedni dla początkujących? i dotyczy niezadowolonego użytkownika EToro, który szuka brokera bardziej przyjaznego dla użytkowników w okresie początkującego. Użytkownicy forum doradzili mu skorzystanie z Plus500. Ja również korzystam z eToro od 4 miesięcy i również nie jestem zbyt zadowolony. Dyskusja w wątku skupia się tylko na Plus500 po tym, jak został wspomniany. Z wątku można wyczytać wiele informacji. Jednak ich taka przekonanie do Plus500, że zaczyna mi się wydawać podejrzane. Czy możecie mi coś powiedzieć o tym brokerze lub nawet polecić jakiegoś innego?

Napisany przez hoffer
plus500 miałem również na myśli kilka lat temu w moim początkowym okresie, ale opłaty i obsługa nie przekonały mnie. Nie jestem pewien, ale czy etoro jest bardziej związane z handlem społecznym? Jeśli tak, to odradzałbym... To twój pieniądz i powierzacie go pośrednio obcemu, którym jesteś, śledząc go...

Napisany przez axelwalldorf
Cześć,
osobiście mogę polecić WHS Future Station... doskonałe wsparcie, bardzo przyjazne dla klientów funkcje... Możesz je bez ryzyka przetestować na koncie demo.
Powodzenia!

Napisany przez leniju
Próbowałem już trochę tradingu, ale prawie nic na nim nie zarobiłem, a czas jaki włożyłem był ogromny. Teraz zdecydowałem się na program, w którym wystarczy tylko wpłacić środki, a resztę wykonuje broker.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata