Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Udział w nowej marce odzieżowej?!

Napisany przez ILvanFUN
Dzień dobry, Ponieważ nie spotykam się z najlepszymi opiniami u banków itp. w związku z moim pomysłem, próbuję tutaj ze względu na konieczność! Ponieważ planuję (od ponad roku) założyć własną markę odzieżową, potrzebuję niewielkiego kredytu ratalnego! Odzież ta jest adresowana do osób, które są nieco wyższe i zawsze mają problem ze znalezieniem odpowiednich ubrań (koszulki, bluzy, koszule, spodnie dżinsowe, garnitury...). Więcej szczegółów dostępnych na żądanie i przy poważnym zainteresowaniu! Łączna kwota potrzebnego kredytu to 15 000 €! Jestem pracujący zawodowo i miesięcznie mam około 1900 € netto, więc spłata w wysokości 500 € / miesiąc jest możliwa, a być może znajdzie się ktoś, kto chciałby również zainwestować!? ;-) Oczywiście wszystko zatwierdzone przez notariusza, żadnych nielegalnych działań! Z pozdrowieniami!

Napisany przez Alex76
Jeśli wszystko jest w porządku, nie powinieneś mieć problemów z uzyskaniem pieniędzy w Smava lub Auxmoney.

Napisany przez ILvanFUN
Dziękuję za szybką odpowiedź, ale jak zawsze zagrałbym fair i przyznałbym, że moje Schufa jest dosyć skomplikowane z powodu pewnej historii. Może to odstraszyć ewentualne zainteresowane osoby (jeśli takie w ogóle istnieją). Ale czasem po prostu ma się szczęście i właściwa osoba przeczyta coś takiego! Zdarzają się ludzie, którzy nie chcieliby ryzykować całego swojego bytu dla takiej kwoty, ale którzy jednocześnie czują pewne mrowienie w palcach i być może chcieliby mnie po prostu poznać osobiście! Jako że jestem mobilny i dość elastyczny, mogę przyjechać i omówić wszystko przy pysznym posiłku lub kawie. Z poważaniem.

Napisany przez ILvanFUN
Chciałbym jeszcze raz zaznaczyć, że nie oczekuję tutaj znaleźć odpowiedniego miejsca! Kto w ogóle reaguje na takie ogłoszenia z forum?! Może po prostu ktoś ma szczęście i odpowiednia osoba to przeczyta i po prostu się odezwie - jak wygrana w loterii, ale hey! A jeśli zainteresowanie zostanie wzbudzone, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby się spotkać na godzinę i porozmawiać o tym naprawdę! Dla wszystkich czytelników, miłego wieczoru!

Napisany przez 6Bankkaufmann
Eigentlich nie ma nikogo, kto zareagowałby na takie ogłoszenie.
Praca w branży modowej oznacza wielkie zaangażowanie... Kontynuuj poszukiwania w swoim kręgu znajomych lub rodzinie.
Alternatywnie, pytanie brzmi, jak negatywna jest Twoja historia kredytowa? Co się kryje za tym?

Napisany przez ILvanFUN
Dziękuję za odpowiedź, ale zdaję sobie sprawę, że raczej tutaj nikogo nie znajdę - jak już wcześniej napisałem! ;-) Tyle że warto chociaż spróbować!

Jak wysoka jest negatywna historia kredytowa w Schufa? Czy została ona spłacona czy nadal jest otwarta?

Napisany przez ILvanFUN
To niestety jeszcze otwarte, ale właśnie pracuję z doświadczonym adwokatem nad naprawieniem moich błędów sprzed lat. Czy jednak to naprawdę ma tutaj jakiekolwiek znaczenie dla omawianego tematu?! A na pewno nie jest Pan/Pani zainteresowany(a) całym tym zamieszaniem?!

Niestety, w zależności od wysokości otwartej kwoty długu w rejestrze Schufa, istnieje może jeszcze możliwość uwzględnienia Państwa dochodów. Proszę więc jeszcze raz zadać pytanie: Jak wysoka jest aktualna kwota Państwa negatywnej historii w rejestrze Schufa, wyrażona w EUR?

Napisany przez ILvanFUN
Kwota poniżej 12 000€! Czyli tak naprawdę nic - jeśli weźmiemy pod uwagę, że kiedyś byłem tak głupi i sprzedałem samochód znajomemu, który nadal był na finansowaniu, a on po dwóch miesiącach po zakupie po prostu przestał płacić i wszystkie koszty spadły na mnie... Przy pieniądzach kończy się przyjaźń, no cóż - to tutaj nie ma nic do rzeczy!

Jeśli teraz nie pojawią się mroczne mamy tu dla Ciebie kredyt strony, to już będę dość zadowolony!

I jednak EUR 12.000 to naprawdę dużo kredytu!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata