Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Jestem zdesperowany! Czy ktoś może pożyczyć mi 15000 €?

Napisany przez sarykaya
Cześć! Mam poważne problemy. Z powodu błędu urzędu skarbowego i, szczerze mówiąc, mojej niezrozumiałości, muszę do 06.11.2014 roku zapłacić sumę około 15 000 € urzędowi skarbowemu. Nie mam tych pieniędzy. Pracuję w Szwajcarii od 3 lat i mam tam również umowę na czas nieokreślony. Zarabiam około 3800€ netto miesięcznie. Moje czynsz wynosi 520€, koszty dodatkowe 150€, spłaty samochodu 150€. Co trzy miesiące płacę ubezpieczenie samochodu w wysokości 380€. Oprócz tego są jeszcze podatki. Nie znam swojego wpisu w rejestrze dłużników, ale mam złe wpisy w dwóch innych rejestrach (zostały już uregulowane, ale są zapisane). Moje bank kredytowy nie wyraził zgody na udzielenie mi kredytu, podobnie jak żaden inny. Czy ktoś mógłby mi pożyczyć pieniądze? Mogę płacić 250€ miesięcznie. Od sierpnia przyszłego roku będę mógł oszczędzać więcej i spłacać szybciej... Proszę o odpowiedź tylko od osób, które są poważnie zainteresowane. Bardzo się boję teraz. Dziękuję.

Napisany przez Suxxess
Zadzwoniłeś już do urzędu skarbowego i złożyłeś ewentualny sprzeciw? (Jeśli uzasadniony)
Zazwyczaj oferują też spłatę w ratach, jeśli tylko uprzejmie poprosisz.
Więc zwolnij trochę i po prostu zadzwoń tam albo umów się na spotkanie.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Czy pracujesz w Szwajcarii i tam mieszkasz?
Czy pracodawcą jest szwajcarska firma czy ma ona również oddział tutaj, w Niemczech?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata