Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Muszę wyjść... wyjść z tych długów!!!

Napisany przez hmrads
Cześć,

dawno temu popełniłem głupstwo i naiwność, wpadając w pułapkę długów, czego bardzo żałuję do dziś. Pracowałem coraz ciężej i w rezultacie stawałem się coraz bardziej przygnębiony, aż w końcu, około roku temu, doznałem wypalenia zawodowego i kompletnie się załamałem. Przebywałem w placówce psychiatrycznej przez 3 miesiące, gdzie zdiagnozowano u mnie poważną depresję, zaburzenia lękowe i zaburzenia motywacji. Od czasu wypalenia, nic już nie jest takie samo jak wcześniej. W dniu 17.11.2014 zostanę ponownie przyjęty do placówki psychiatrycznej, ponieważ mój stan nie uległ dotychczas poprawie. Obecnie otrzymuję zasiłek chorobowy, a po odjęciu wszystkich kosztów pozostaje mi niestety zaledwie 242,63 € do życia, co zdecydowanie jest zbyt mało. Nauczyłem się przyjmować pomoc podczas pobytu w klinice, dlatego założyłem tę stronę.

Muszę uciec... uciec od tych długów!!!

raus-aus-diesen-schulden . de

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć, każdy, kto ma długi, musi je ponieść i stara się poradzić sobie z nimi. Ale nie wszystkim udaje się to. Znam również osoby, które doświadczyły wypalenia zawodowego, co wiąże się z poważnymi stratami finansowymi.

Nie bardzo rozumiem Państwa stronę internetową raus-aus-diesen-schulden.de. Myślałem, że ktoś przejmuje opiekę nad Państwem i płaci praktycznie za reklamę na Państwa stronie internetowej. Jednakże żadne linki u mnie nie działają.

Napisany przez Gell
Wtedy (2005) pomysłowe, obawiam się jednak, że późna imitacja nie odniesie sukcesu. Wielu już na tym poległo.

To on to wymyślił:
Alex Tew ? Wikipedia

A tak to wyglądało wtedy:
https://web.archive.org/web/20110717...arhomepage.com

Czy piksele pozostaną takie, jak pokazano, czy kupujący może umieścić logo? Tylko wtedy mógłby to działać.

Tego rodzaju rzeczy lepiej umieścić w mediach społecznościowych (Facebook itp.)

W końcu lepsza próba niż ubieganie się o tzw. kredyt bez sprawdzania w BIK.

Bankierze: linki nie działają, ponieważ do tej pory nic nie zostało sprzedane, to są tylko przykłady.

Mimo wszystko powodzenia

Pozdrawiam

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Gell, dzięki za link do strony głównej. Muszę przyznać, że słyszałem o tym wcześniej, ale jeszcze nigdy sam nie widziałem. Zachwycający był ówczesny pomysł.

Napisany przez hmrads
Pracownik banku: To tylko przykłady prowadzące z powrotem na stronę, można także przesłać własne logo.

Gell: Tak, masz prawdopodobnie rację, to był chyba głupi pomysł. Byłoby fajnie, ale to prawdopodobnie nie zadziała

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata