Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: samokształcenie

Napisany przez Nely
Cześć drogie Forum,

Potrzebuję waszej pomocy w moich samodzielnych studiach z zakresu finansów. Niestety brakuje mi materiałów informacyjnych na ten temat - czy ktoś mógłby mi polecić książki/ kanały na youtube / blogi lub coś innego, abym mógł zgłębić temat i zrozumieć go, zanim zacznę inwestować pierwsze euro.

Jestem zapalonym czytelnikiem, niestety brakuje mi tutaj wiedzy na temat giełdy

Z góry dziękuję za wsparcie
Pozdrowienia

Napisany przez Stefan77
Po prostu wypróbuj wyszukiwarkę. Istnieją różne darmowe seminaria uniwersyteckie online, tzw. webinary. Można się tam świetnie kształcić, moim zdaniem.

Napisany przez Stefan77
Trochę dodatkowych informacji: Znalazłem coś dla Ciebie:

Napisany przez Stefan77
Niestety nadal nie mogę dodawać linków, co utrudnia pisanie tutaj. Więc spróbujmy jeszcze raz: gratis-webinare.eu

Napisany przez finno
Cześć,

Należę do nieco starszego pokolenia i dwa lata temu postanowiłem rozpocząć studia zaoczne z zakresu finansów. Idzie całkiem nieźle, przecież Twój kierownik / wykładowca powinien udostępnić Ci materiały, prawda? Przynajmniej istnieje platforma uniwersytecka, na której mogę pobrać swoje materiały.

Ale zwłaszcza jeśli chodzi o wiedzę na temat giełdy, polecam szukać e-booków. Istnieje wiele stron internetowych… Znalazłem wiele e-booków z zakresu finansów, które czytam na tablecie podczas podróży pociągiem. Właściwie można powiedzieć, że pociąg naprawdę robi mobilnym!

Pozdrowienia

Napisany przez gmann

Hej,

Znalazłem wiele e-booków na temat finansów, których czytam na swoim tablecie podczas podróży pociągiem. Pociąg zapewnia mobilność w dosłownym tego słowa znaczeniu.

Pozdrowienia

Czy możesz coś szczególnie polecić? Jestem teraz również w trakcie poszukiwania materiałów do poszerzenia swojej wiedzy

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata