Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Prowizja za obsługę kredytu

Napisany przez Kobo
Cześć,
Mam pytanie odnośnie mojego kredytu. Przeczytałem, że można domagać się zwrotu opłat za obsługę. Niestety nie jestem pewny, w jakiej wysokości mogę to zrobić. Dlatego chciałbym podać Wam podstawowe informacje, aby uzyskać odpowiednie informacje.

Dane:

Kwota pożyczki: 112.000

Stopa procentowa:
pożyczka ma być oprocentowana roczną stopą 3,9500% od 07.07.2010 r. Oprocentowanie nominalne jest ustalone do 22.10.2019 r. Oprocentowanie jest wymagalne zawsze 07. każdego miesiąca, począwszy od 07.07.2010 r.

Nowa rzeczywista roczna stopa procentowa: 4,08%

Podana stopa procentowa może zostać zmieniona zgodnie z warunkami określonymi w umowie. Tutaj uwzględniono: Pozostałą kwotę pierwotnych opłat za obsługę w wysokości 0,2500% na okres 9 lat i 105 dni

Byłbym wdzięczny za informację, jak wysokie były faktyczne opłaty za obsługę.

Dziękuję bardzo

Napisany przez Kobo
Nikt nie ma dla mnie wskazówek?

Napisany przez fogfog
Nie znam się na tym. Ale twoje roszczenia, jeśli takowe istnieją, przedawnią się dnia 31.12.2014. Musiałbyś do tego czasu zaangażować rzecznika banku, jeśli taki istnieje i ma możliwość zatrzymania przedawnienia. Lub znaleźć adwokata, który wystawi nakaz zapłaty do 31.12. Jeśli masz ubezpieczenie ochrony prawnej, skonsultuj się z nim na ostatnią chwilę, w przeciwnym razie to koniec.

Napisany przez gmann
Niestety, obecnie praktycznie nic nie da się załatwić bez adwokata i nakazu zapłaty. W przypadku takich kwot jednak już się to opłaca.

Napisany przez klnma
Trzeba tylko dodać prawnika!

Napisany przez Daukind

W takich przypadkach to się opłaca.

Jaka jest ta suma?

Edytowane: O cholera... Te posty mają już swoje lata. Przepraszam.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata