Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Które ubezpieczenie majątkowe wybrać?

Napisany przez ADMCI4
Potrzebuję ubezpieczenia majątkowego. Z jakim ubezpieczeniem mieliście najlepsze doświadczenia? Oprócz świadczeń, cena odgrywa również istotną rolę. ubezpieczenie majątkowe powinno obowiązywać mnie, moją żonę i nasze dziecko. Dziękuję. Thomas

Napisany przez ramonciko
Cześć Thomasie, właśnie wczoraj czytałem w Finanztest styczniu 2009, że 3 na 4 gospodarstw domowych ma ubezpieczenie majątkowe; niemniej jednak wiele ubezpieczeń jest zbyt drogich. Tanie ubezpieczenia majątkowe oferują na przykład Asstel lub Docura. Jeśli chcesz dodatkowo zabezpieczyć swój rower, powinieneś wykupić polisę z pełnym pakietem ochronnym. Jednym z tańszych dostawców jest na przykład Huk24. Finanztest oferuje świetną usługę za 12 EUR. Pomogą ci znaleźć tanie ubezpieczenie majątkowe. Sprawdź na test.de - ubezpieczenie majątkowe - Analizy - Ubezpieczenia + Zabezpieczenie na przyszłość - Testy + Tematy - Stiftung Warentest Pozdrowienia ramonciko

Napisany przez wolfgang
ODP: Jakie ubezpieczenie majątkowe wybrać? Za pomocą ubezpieczenia majątkowego jesteś ubezpieczony na wypadek wszystkich ważnych szkód takich jak włamanie, burza, grad, pożar, zalanie. Z dodatkowym ubezpieczeniem możesz także ubezpieczyć swój rower. Szkody elementarne takie jak trzęsienie ziemi, lawiny, powódź nie są standardowo wliczone. Mogę polecić Ci ubezpieczenie majątkowe Gothaer. To ubezpieczenie wypadło bardzo dobrze. Pozdrowienia Wolfgang

Napisany przez Der Makler
Cześć. Najlepiej skontaktuj się z agentem ubezpieczeniowym w Twojej okolicy. On zaoferuje Ci bardzo dobrą ofertę. Agenci ubezpieczeniowi współpracują z wieloma firmami i mogą znaleźć dla Ciebie ubezpieczenie dopasowane do Twoich potrzeb. Powinna to być usługa bezpłatna. Dzięki temu otrzymasz doskonałą umowę w atrakcyjnej cenie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata