- sob maja 09, 2015 1:58 pm
Cześć,
mam pytanie. Czy bez konieczności przeprowadzania badania zdrowotnego mogę przejść z intro|Privat 600 (bisex) na inny plan? Jeśli tak, to na jaki? Mam czas do końca miesiąca, aby się zdecydować. Jeśli tego nie zrobię i będę chciał zmienić plan, będę musiał przejść badanie zdrowotne.
Przy podpisywaniu umowy masa ciała (BMI) była w normie, a współczynnik tkanki tłuszczowej również.
Aktualnie posiadam:
introPrivat 600 z obniżonymi składkami na starość w wysokości 325€/mies.
KT43 125€/dziennie
PVN
PT-Premium 50€/d
uni-PT komfort plus 50€/d
RD2003
obecnie:
Mam 33 lata
Jestem mężczyzną
Pracuję w biurze na siedząco, dotąd nie miałem problemów z plecami
Bardzo rzadko choruję, ale kto wie, czy to się nie zmieni.
BMI 28,6
Lekko podwyższone wartości tkanki tłuszczowej
Chciałbym uniknąć badania zdrowotnego
Zęby mam w dobrym stanie, nawet według dentysty nie ma czego u mnie leczyć.
Który bardziej wartościowy plan ubezpieczeniowy wchodzi w grę, a który ma luki? Zaproponowano mi plan A620 z ZA80 i ST2/100, czy ten plan ma istotne wady? Na co szczególnie zwrócić uwagę?
Nie potrzebuję pokoju jednoosobowego.
Chętnie, jeśli to możliwe, koszty mają być niskie, ale nie tanie. Plan introPrivat miał pewne luki, które chciałbym zlikwidować oraz nie pominąć nowych lub istotnych dodatkowych świadczeń, które jako laik mógłbym przeoczyć lub o których nie wiem.
W razie brakujących informacji proszę pytać. Chciałbym pozostać przy tym planie aż do emerytury i nie zmieniać go później.
mam pytanie. Czy bez konieczności przeprowadzania badania zdrowotnego mogę przejść z intro|Privat 600 (bisex) na inny plan? Jeśli tak, to na jaki? Mam czas do końca miesiąca, aby się zdecydować. Jeśli tego nie zrobię i będę chciał zmienić plan, będę musiał przejść badanie zdrowotne.
Przy podpisywaniu umowy masa ciała (BMI) była w normie, a współczynnik tkanki tłuszczowej również.
Aktualnie posiadam:
introPrivat 600 z obniżonymi składkami na starość w wysokości 325€/mies.
KT43 125€/dziennie
PVN
PT-Premium 50€/d
uni-PT komfort plus 50€/d
RD2003
obecnie:
Mam 33 lata
Jestem mężczyzną
Pracuję w biurze na siedząco, dotąd nie miałem problemów z plecami
Bardzo rzadko choruję, ale kto wie, czy to się nie zmieni.
BMI 28,6
Lekko podwyższone wartości tkanki tłuszczowej
Chciałbym uniknąć badania zdrowotnego
Zęby mam w dobrym stanie, nawet według dentysty nie ma czego u mnie leczyć.
Który bardziej wartościowy plan ubezpieczeniowy wchodzi w grę, a który ma luki? Zaproponowano mi plan A620 z ZA80 i ST2/100, czy ten plan ma istotne wady? Na co szczególnie zwrócić uwagę?
Nie potrzebuję pokoju jednoosobowego.
Chętnie, jeśli to możliwe, koszty mają być niskie, ale nie tanie. Plan introPrivat miał pewne luki, które chciałbym zlikwidować oraz nie pominąć nowych lub istotnych dodatkowych świadczeń, które jako laik mógłbym przeoczyć lub o których nie wiem.
W razie brakujących informacji proszę pytać. Chciałbym pozostać przy tym planie aż do emerytury i nie zmieniać go później.