Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Suche pomysły na moją quiz związany z oszczędzaniem budowlanym.

Napisany przez david19
Cześć drogie forum,

Prowadzę stronę internetową o temacie oszczędności mieszkaniowych. Stworzyłem tam swoiste quizy, aby nowi użytkownicy mogli zrozumieć podstawy. Niestety strona jest słabo widoczna w Google, dlatego potrzebuję sugestii dotyczących ulepszenia quizów.

Dodatkowo strona ma umożliwiać użytkownikom ocenianie swoich instytucji oszczędnościowo-kredytowych, dlatego został tam dodany system oceniania. Im lepiej użytkownicy ocenią instytucję, tym lepsza będzie ogólna ocena.

Bardzo sobie ceniałbym, gdyby kilka osób poświęciło czas na przejście przez quizy i udzielenie sugestii. Mam niestety niewielką liczbę odwiedzających. Tutaj jest link do quizu:

Aby znaleźć na Google wpisz bau-demo quiz . Przepraszam za kłopot, ale niestety nie mogę wstawić linku, ponieważ jestem nowy, ale to nic

Napisany przez 6Bankkaufmann
Podstawowo strona główna jest całkiem interesująco zbudowana. Jednak po krótkim zapoznaniu się z nią, zdecydowałem przerwać, ponieważ moim zdaniem występuje zbyt wiele drobnych błędów.

Na zakończenie chciałbym zauważyć, że - moim zdaniem - potrzebujesz zgody kasy oszczędnościowej, aby móc użyć ich logo/nazwy.
Czy posiadasz na piśmie zgodę kas oszczędnościowych na to?

Napisany przez NaTwoim13
@Pracownik banku

David19 poprosił jednak o pomoc w udzieleniu sugestii dotyczących poprawy, więc uważam, że nie jest fajnie, gdy przerywają Państwo dalszą lekturę ze względu na błędy. Nie jest to pomocne.

Niezależnie od tego, czy jest to ładne czy nie, nie ma znaczenia. Ważne jest raczej pytanie, czy chcesz ryzykować otrzymanie upomnienia.

Napisany przez david19
Cześć. Tak, zgody zostały uzyskane, zobacz w stopce. Mogę używać logo, ponieważ pochodzi ono z programu partnerskiego.

Jakie to są za małe błędy? Kiedy pracuje się nad stroną przez bardzo długi czas, staje się się ślepy na wiele rzeczy. Zawsze mile widziana krytyka, dlatego właśnie się tu zgłosiłem/a.

Piszę do Pani/Pana prywatną wiadomością.

Napisany przez Andy34
Czy kiedykolwiek próbowałeś korzystać z agencji SEO, które poprawiają twoje rankingi w Google poprzez swoją pracę, czy może uważasz, że ten wydatek finansowy nie jest tego wart?

Napisany przez david19

Czy kiedykolwiek próbowałeś z agencjami SEO, które poprawią twoje miejsce w rankingu Google za pomocą swojej pracy, czy warto inwestować finansowo?

Nie, to dla mnie za drogie. Słowo kluczowe oszczędzanie na budowę to bardzo konkurencyjne słowo kluczowe, więc potrzeba wielu dobrych backlinków, aby osiągnąć wysoką pozycję. Ale nie chcę inwestować pieniędzy ani nie stać mnie na to. Dziękuję za wskazówkę.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata