Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Jak być na bieżąco z stronami typu 24mobile?!

Napisany przez ProfFF
Cześć wszystkim,
chciałem zapytać, czy również korzystacie z takich porównywarek cen, aby być na bieżąco? Nie chcę zawrzeć złej umowy przy następnej umowie telefonicznej, dlatego od czasu do czasu zaglądam na stronę 24mobile i porównuję koszty.
Ostatnio powiedział mi przyjaciel, że uważa to za dość absurdalne i przesadzone.
Czy jestem sknerą czy skąpcem, robiąc coś takiego?
Czy także to robicie? Moim zdaniem w całości to ma sens, czyż nie?

Napisany przez HolgerS
Oczywiście, to ma sens. Jednakże zawsze należy zachować zdrowy rozsądek i sprawdzić ceny bezpośrednio na stronie dostawcy, zamiast ślepo zaufać tym podawanym na porównywarkach. Czasem porównywarki mogą pokazywać znacznie tańsze oferty, które nie są ostatecznie prawdziwe. Porównując wcześniej, rozczarowanie na końcu nie będzie tak duże.

Ale porównywarki są generalnie dobrym sposobem, aby uzyskać przegląd istniejących ofert. Zdecydowanie zawsze korzystałem z porównywarek do informowania się o moich ostatnich umowach telefonicznych, lotach itp. i - jak sądzę - zawsze dobrze na tym wychodziłem.

Napisany przez ProfFF
Dziękuję bardzo za radę, Holgerze. Znalazłem teraz naprawdę korzystną umowę, którą prawdopodobnie zawrę.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata