Re: Czy mogę zwrócić kwotę 3 500 euro od osoby prywatnej? Proszę przeczytać.
Napisany przez MarcElTreis -
- pn lip 13, 2015 10:45 am
Cześć,
Do mojej osoby:
Nazywam się Marcel i mam 24 lata.
Zacząłem pracę u mojego obecnego pracodawcy 15.07.2014 za pośrednictwem agencji pracy tymczasowej.
Został on przejęty przeze mnie 03.11.2014 i dostałem 12-miesięczną umowę.
Obecnie mam umowę na czas nieokreślony.
Obecnie mam zobowiązania w wysokości około 2000 euro. Są one spłacane poprzez zajęcie komornicze wynagrodzenia.
Moje wynagrodzenie netto wynosi od 1900 do 2250 euro (w zależności od premii, praca akordowa, kwota się zmienia).
Chciałbym spłacić te zobowiązania i stanąć na nogi.
Ze względu na te zobowiązania i wynikające z nich zajęcie komornicze, nie mogę dostać kredytu.
Niestety nie mam żadnych zabezpieczeń, które mogłbym zaoferować, ale jestem chętny zrobić wszystko, co kredytodawca zażyczy, aby upewnić się, że kredyt zostanie spłacony we właściwy sposób.
Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Z nadziejami Marcel
Do mojej osoby:
Nazywam się Marcel i mam 24 lata.
Zacząłem pracę u mojego obecnego pracodawcy 15.07.2014 za pośrednictwem agencji pracy tymczasowej.
Został on przejęty przeze mnie 03.11.2014 i dostałem 12-miesięczną umowę.
Obecnie mam umowę na czas nieokreślony.
Obecnie mam zobowiązania w wysokości około 2000 euro. Są one spłacane poprzez zajęcie komornicze wynagrodzenia.
Moje wynagrodzenie netto wynosi od 1900 do 2250 euro (w zależności od premii, praca akordowa, kwota się zmienia).
Chciałbym spłacić te zobowiązania i stanąć na nogi.
Ze względu na te zobowiązania i wynikające z nich zajęcie komornicze, nie mogę dostać kredytu.
Niestety nie mam żadnych zabezpieczeń, które mogłbym zaoferować, ale jestem chętny zrobić wszystko, co kredytodawca zażyczy, aby upewnić się, że kredyt zostanie spłacony we właściwy sposób.
Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Z nadziejami Marcel