Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy mogę zwrócić kwotę 3 500 euro od osoby prywatnej? Proszę przeczytać.

Napisany przez MarcElTreis
Cześć,
Do mojej osoby:
Nazywam się Marcel i mam 24 lata.
Zacząłem pracę u mojego obecnego pracodawcy 15.07.2014 za pośrednictwem agencji pracy tymczasowej.
Został on przejęty przeze mnie 03.11.2014 i dostałem 12-miesięczną umowę.
Obecnie mam umowę na czas nieokreślony.
Obecnie mam zobowiązania w wysokości około 2000 euro. Są one spłacane poprzez zajęcie komornicze wynagrodzenia.
Moje wynagrodzenie netto wynosi od 1900 do 2250 euro (w zależności od premii, praca akordowa, kwota się zmienia).
Chciałbym spłacić te zobowiązania i stanąć na nogi.
Ze względu na te zobowiązania i wynikające z nich zajęcie komornicze, nie mogę dostać kredytu.
Niestety nie mam żadnych zabezpieczeń, które mogłbym zaoferować, ale jestem chętny zrobić wszystko, co kredytodawca zażyczy, aby upewnić się, że kredyt zostanie spłacony we właściwy sposób.
Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Z nadziejami Marcel

Napisany przez 6Bankkaufmann
Gratulacje z powodu otrzymania umowy na czas nieokreślony. W tym przypadku możliwość zajęcia wynagrodzenia jest już zabezpieczeniem dla banków udzielających kredytów ratalnych.

A co z Twoim bankiem domowym, gdzie zasilane jest wynagrodzenie w wysokości 2000 EUR?

Napisany przez Daukind
Jaki jest problem? Ponieważ nie ma mowy o żonie ani dzieciach, co miesiąc jest zajmowane ponad 800 euro. W ciągu najwyżej dwóch i pół miesiąca zobowiązania zostaną spłacone.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata