Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Jakie ubezpieczenie RSV przy odwołaniu kredytu

Napisany przez bigi
Cześć społeczności,

właśnie odwołałem moje kredyt budowlany i teraz szukam RSV, która pokryje koszty adwokackie.
Kupiłem i wyremontowałem mieszkanie.

Kto może mi coś polecić i podzielić się doświadczeniem?

Dzięki

chris

Napisany przez xlarge
Z skrótami zawsze należy być ostrożnym - RSV często oznacza ubezpieczenie spłaty zadłużenia.

Nowe ubezpieczenie ochrony prawnej prawdopodobnie nie będzie płacić za przypadki, które już nastąpiły. (W przeciwnym razie nie trzeba byłoby ich wcześniej zawierać - ale dopiero w razie szkody.)

Napisany przez Daukind
Z mojej wiedzy nie ma ubezpieczenia ochrony prawnej z wsteczną ochroną. Tak jak już xlarge napisał, byłoby to bez sensu.

Napisany przez 2RAM
ARAG takie coś robi.
Zawierasz ubezpieczenie, a następnie składasz odwołanie. Po odrzuceniu przez bank następuje zdarzenie objęte ochroną prawna i ARAG natychmiast pokrywa (ponieważ nie ma czasu oczekiwania).......

Napisany przez 3ducnici

ARAG robi coś takiego.
Zawierasz ubezpieczenie, potem składasz odwołanie. Z odmową banku następuje przypadek ochrony prawnej, a ARAG natychmiast pokrywa (ponieważ nie ma okresu oczekiwania).......

Ale to jest naprawdę pilne, jeśli! bank jeszcze nie wysłał pisma odmownego...

Pozostaje też otwarte pytanie: Czy obiekt jest użytkowany przez siebie i nie jest nową budowlą?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata