Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: Tworzenie wizytówek

Napisany przez kennname
Witam Was
ma, to przejdę od razu do mojej sprawy. Chodzi o to, że chcę wydrukować wizytówki, ale nie wiem dokładnie, gdzie mogę to zrobić. Naprawdę jest wiele dostawców, którzy się tym zajmują, ale nie potrafię oszacować, który z nich jest najlepszy -.-

Dlatego moje pytanie do was, czy Notizblock24.de jest dobry? Przeczytałem o tym trochę online, ale chcę być pewien i zapytać was o radę.

Napisany przez florianmeier
Kup sobie płyty i samodzielnie je zadrukuj!

Napisany przez Narrator
No cóż, ale jeśli chodzi o drukowanie samemu, pojawia się pytanie, czy jakość będzie wystarczająca? Mam wątpliwości. Zwłaszcza że obecnie można już kupić 100 sztuk za mniej niż 20 euro, więc to naprawdę nie jest duża kwota.

Napisany przez Projekt84
Znam dostawcę, o którym mówisz. Nie mam ulubionego, zawsze patrzę i porównuję, gdzie jest najtańszym rozwiązaniem dla mojej aktualnej liczby zamówień. Naprawdę jest wielu dostawców w tej branży.

Napisany przez tivopu
Najbardziej nachalną reklamę robi Vistaprint, gdy ktoś wpisze tam tylko swój imię. No cóż, kiedyś zamówiłem tam i wyszło całkiem nieźle!

Napisany przez MarkoXX
Cześć,

czy już zamówiłeś?

Napisany przez Jehan
Ja również wypróbowałam różnych dostawców - w zależności od tego, którą ofertę w danym momencie uważałam za najbardziej odpowiednią. Uważam, że wszystkie były zadowalające, a nawet dobre!

Jehan

Napisany przez knut
Tak więc w moim przypadku najlepsze doświadczenia miałem z lokalnymi drukarniami. Doradzają one w kwestii projektu i są dość szybkie w realizacji. Jednakże wadą jest nieco wyższa cena. Ale ponieważ w wielu wydarzeniach wizytówki są nadal ważne, inwestycja ta zazwyczaj się opłaca.

Napisany przez Rotstift
Zdecydowanie dałem się nabrać przez firmę drukarską online i musiałem wyrzucić zamówione wizytówki. Jakość druku była dobra, ale jakość papieru bardzo słaba. Od tego czasu wolę korzystać z usług lokalnych drukarni, gdzie mogę zobaczyć próbki pracy przed zamówieniem i otrzymuję lepsze doradztwo.

Napisany przez Finnn
Porównywałem ceny wtedy i ostatecznie zdecydowałem się na Wir machen Druck, ponieważ mieli najlepszy stosunek jakości do ceny. To było jednak ponad 2 lata temu i możliwe, że nie jest to już aktualne. W każdym razie byłem zadowolony z obsługi.

Napisany przez Akino
Zawsze będę zamawiał ponownie wizytówki, ponieważ różnice w jakości są po prostu zauważalne. Kiedyś sam wydrukowałem kilka, ale to nie ma porównania. Może działać w nagłym wypadku, ale ogólnie lepiej postawić na jakość!

Napisany przez Vermittler
Mam drukarnię na miejscu, która jest również naszym klientem. Kilka euro mniej w porównaniu z usługami online moim zdaniem nie rekompensuje tego.

Napisany przez Lars04
Cześć,

Zamawiałem już wiele razy w Vistaprint. Nie tylko drukuję tam wizytówki. Dotychczas zawsze byłem zadowolony i miałem dobre doświadczenia. Co może być również ważne, to wsparcie. Tutaj również nie ma zastrzeżeń. Szybka transakcja i świetne wsparcie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata