Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Karta kredytowa TUI: Co potrafi ten wynalazek?

Napisany przez Michael1981
Cześć wszystkim,

Na skutek zawarcia umowy o podróż z TUI, namówiono mnie do skorzystania z karty kredytowej TUI-Kreditkarte Classic - również ze względu na wbudowane ubezpieczenie od kosztów rezygnacji z podróży. Teraz mam pytania: Na ile ta karta się nadaje, jakie są koszty? Czy mogę spokojnie korzystać z tej karty jako karty kredytowej w kraju i za granicą?

Dziękuję i pozdrawiam,

Re: Karta kredytowa TUI: Co potrafi ten wynalazek?

Napisany przez katalog49
Tutaj możesz sobie to obejrzeć:

https://www.cardscout.de/vergleich/k...-1/200591.html

Podsumowanie:

Karta TUI Classic One w cenie około 35 euro i oferowanych usługach nie należy do najtańszych. Niemniej jednak karta ta jest odpowiednia dla konkretnej grupy ludzi: Ci, którzy często muszą na ostatnią chwilę zmieniać swoje loty lub całkowicie je anulować, znajdą ochronę przed opłatami za zmianę rezerwacji (aż 50 euro) oraz ubezpieczenie od rezygnacji z podróży, z odpowiednim zakresem świadczeń, co jest korzystne. Szkoda, że ta ochrona można skorzystać tylko wtedy, gdy loty i podróże są rezerwowane za pośrednictwem TUI i firm partnerskich TUI (patrz powyżej).

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata