Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Inwestycje, trading, doświadczenie z Annerose Hoffmann, J. Werner, Werner Management.

Napisany przez Trading
Kto ma doświadczenie w inwestycjach - handlu z Annerose Hoffmann, obywatelką Niemiec, pracującą w Niemczech, Szwajcarii, Francji, USA i innych. Miała m.in. firmy w Szwajcarii Eurodues, Nordtech i COMO AG w Zurychu. Współpracuje z M. Jake Wernerem, Werner Management, Salisbury, USA. Oboje mieli również firmę w Szwajcarii, Como AG. Czy obietnice zostały dotrzymane? Proszę o pilny feedback pod adresem jobnet.worldwide@gmail.com.

Re: Inwestycje, trading, doświadczenie z Annerose Hoffmann, J. Werner, Werner Management.

Napisany przez cerberusinvest
Mamy doświadczenia z tymi osobami, niestety tylko złe. Oszukano nas na sporą sumę pieniędzy! Teraz zamierzamy podjąć działania przeciwko tym ludziom i szukamy osób o podobnym zdaniu!

Napisany przez Trading
Cześć wszystkim,
mam już ogłoszenia w różnych krajach. Ci ludzie są bardzo przestępczy. Proszę skontaktować się ze mną e-mailem, aby omówić, co dalej. W Niemczech reklamacja jest już przekazana prokuratorowi. Mój adres e-mail to jobnet.worldwide@gmail.com
Proszę odpowiedz mi. Dziękuję

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata