Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt po zakończeniu okresu choroby

Napisany przez halligalli
Cześć,
potrzebuję pilnie 5000 euro i dostałem ofertę od Easy Credit. Składam ten wniosek razem z moją córką. Instytucja kredytowa chce teraz, zrozumiale, aktualne dowody zarobków. To właśnie jest moim problemem. Pracuję dopiero od trzech tygodni po 15-miesięcznej przerwie spowodowanej chorobą. Oznacza to, że mam tylko jedną wypłatę, która nie obejmuje nawet całego miesiąca. Teraz myślę o dołączeniu dokumentów dotyczących zasiłku chorobowego, dwóch wypłat przed chorobą oraz aktualnej połówki wypłaty, z której wynika, jaka jest wysokość mojego miesięcznego zarobku. Jak teraz mogę oszacować swoje szanse na uzyskanie kredytu? Moja córka jest osobą przechodzącą szkolenie zawodowe i nie otrzymuje żadnych dowodów zarobków, ale jej wpływy są widoczne na wyciągach bankowych. Dziękuję za Wasze opinie!

Napisany przez 6Bankkaufmann
Twoja córka jako student praktyk nie ma nic wspólnego z kredytem. A wypłaty sprzed 15 miesięcy nikogo nie interesują. Na przykład, powinieneś poczekać do stycznia i złożyć wniosek, gdy otrzymasz wypłatę za styczeń 2016 roku. Próba uzyskania kredytu teraz ma również bardzo wysokie prawdopodobieństwo odmowy, ponieważ roczne zarobki są widoczne. A roczne zarobki są niskie.

Napisany przez halligalli
Dziękuję za odpowiedź. Czy uważa Pan/Pani, że jest zupełnie niemożliwe uzyskanie kredytu, czy może istnieje jednak mała szansa? Do stycznia niestety nie mogę czekać, potrzebuję pieniędzy jeszcze w tym miesiącu.

Napisany przez Daukind
Spróbuj uzyskać pożyczkę od pracodawcy. Żadne banki - poza ewentualnie bankiem domowym - nie zatwierdzą kredytu.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Cześć,

czy mogę zapytać, jaka jest wysokość rzeczywistej rocznej stopy oprocentowania w Easy Credit?
Czy masz również ubezpieczenie salda?

Napisany przez kreditefinden
Cześć,

będzie trudno bez ostatnich 3 wypłat.
Najlepszym rozwiązaniem jest skorzystanie z usług Twojego banku.
To on najlepiej zna Twoją sytuację finansową, przynajmniej powinien to robić. Jeśli w przeszłości nie miałeś problemów z płatnościami, twój doradca może zgodzić się na udzielenie kredytu.
Możesz odwiedzić stronę https://kreditefinden.com i pobrać tam darmowego przewodnika po kredytach, aby uzyskać bardziej szczegółowe informacje.

Pozdrowienia

Pan Zupan

Napisany przez tivopu
Nie mam pojęcia, jak to się skończyło, ale czy po powrocie miałeś rozmowę z pracodawcą? Jeśli tak, to czy nie byłoby możliwe otrzymanie od niego zaświadczenia, jak wygląda kompleksowe wprowadzenie do firmy, czyli swojego rodzaju resocjalizacja. A na pewno też zależy to od znaczenia twojej pracy. W przypadku ważnego stanowiska bank z pewnością szybciej udzieli kredytu niż w przypadku pracy dorywczej.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata