Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Na żywo kursy akcji w sieci.

Napisany przez Klaus T.
Cześć społeczności ff, czy ktoś może mi powiedzieć, na których stronach można zobaczyć rzeczywiste kursy akcji na żywo? Oczywiście powinno to być darmowe... Dotychczas zawsze korzystam z AD HOC NEWS Czy są jeszcze jakieś alternatywy? Pozdrowienia, Klaus

Napisany przez Trader
Klaus T. pisze: Hallo społeczność FF, czy ktoś może mi powiedzieć, na których stronach są dostępne rzeczywiste notowania na żywo akcji? Oczywiście powinno to być bezpłatne... Dotychczas zawsze korzystałem z AD HOC NEWS Czy istnieją inne alternatywy? Pozdrowienia, Klaus
Witaj Klaus, niestety notowania na żywo są zazwyczaj płatne. Nie znam również strony, na której można je uzyskać za darmo. Zazwyczaj korzystam z notowań w czasie rzeczywistym ze strony https://www.consors.de. Uważam, że prezentacja jest bardzo przejrzysta.

Napisany przez ADMCI4
Na stronie OnVista: Kursy akcji - Kursy giełdowe - Kursy w czasie rzeczywistym - giełda - Akcje znajdziesz wiele wskazań dotyczących indeksów, surowców, które odzwierciedlają kursy w czasie rzeczywistym i są darmowe. Niestety, kursy akcji w czasie rzeczywistym zawsze są płatne.

Napisany przez ADMCI4
tutaj znajdziesz także kursy w czasie rzeczywistym (za darmo) Lista DAX Realtime-Kurs | Kursy w czasie rzeczywistym

Napisany przez brau
Albo spróbuj tego BW Investment - serwis informacyjny giełdowy Notowania akcji na żywo

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata