Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: kredyt mieszkaniowy z korzystną stopą procentową?

Napisany przez 30Dollar
Chcę przeprowadzić się w przyszłym roku i chciałbym kupić nowe meble. Mam pewną pracę, ale nie mam doświadczenia w kredytach, dlatego chciałbym zapytać, czy macie jakieś wskazówki?

Napisany przez Dandei
Wolałbym oszczędzać na wyposażenie mieszkania. Nie powinno się brać pożyczek i gromadzić długów konsumpcyjnych. Lepiej stopniowo urządzać mieszkanie i stopniowo wymieniać stare wyposażenie.

Napisany przez peer
Jeśli jesteś właścicielem: kredyt mieszkaniowy w IngDiba oprocentowany na 3,66%.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Ale szybko się dostosowali po podwyższeniu stóp procentowych przez Amerykanów....Otrzymaliśmy jeszcze 3,33%.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Tak, to są już małe zapowiedzi tego, co nadchodzi. Diba jako pionier z wyskokiem o 0,33%! Dlatego zawsze dobrze jest ogólnie zabezpieczyć sobie długoterminowe obecne stopy procentowe budownictwa.

Napisany przez Agio
Jeśli masz jeszcze rok czasu, to powiedziałbym, że zdecydowanie możesz oszczędzać, ale nie znam Twoich zasobów finansowych i dochodów, i pewnie nie chcesz usłyszeć Nie bierz kredytu, dlatego sprawdziłem. Znalazłem to tam. Taka instalacja może już dużo kosztować i rozumiem, jeśli chcesz mieć wszystko od razu, a nie teraz trochę, a za 4 lata zakończyć wszystko, więc taki kredyt ma sens. A 8 na 10 rzeczy przetrwa przynajmniej dekadę!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata