Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Baner ścieny z motywem urlopowym.

Napisany przez MarkoXX
Cześć,

Chciałbym zawiesić na ścianie w moim gabinecie duży baner (ok. 2 x 1,5 m) z pięknym motywem z wakacji. Czy ktoś ma pomysł, jaki materiał najlepiej by się do tego nadawał?

Pozdrawiam, Marko

Napisany przez MarkoXX
Niestety brak wskazówek...
Po pewnych poszukiwaniach zdecydowałem się wydrukować motyw Wall Street na banerze materiałowym, który zostanie zawieszony na dużej białej ścianie w moim biurze.
Motyw ten mogę dostosować za pomocą programu Photoshop. Czy są tutaj jacyś graficy, którzy ewentualnie mieliby kilka pytań?

Napisany przez Jehan
Cześć,

Czy zlecenie zostało już złożone? Istnieją również dość imponujące możliwości, np. drukowanie na metalu lub podobnych materiałach. Osobiście bardzo mi się to podoba. Być może mogę odpowiedzieć na kilka pytań dotyczących grafiki - jednak nie jestem profesjonalistą.

Jehan

Napisany przez financebroke
Ja bym wybrał duży obraz na płótnie naciągniętym na drewnianą ramę. Osobiście uważam to za bardziej estetyczne niż plakat, który jest tylko przyklejony do tapety.

Napisany przez regio

Wziąłbym dużą płótno naciągnięte na drewniany stelaż. Osobiście uważam, że to wygląda bardziej estetycznie niż plakat naklejony tylko na tapetę.

Podoba mi się ta idea, dotychczas zawsze robiłem sobie plakat albo od razu tapetę. Też dobrze wygląda. Moje wzory wgrywam tutaj bezpośrednio i drukuję je. Zespół optymalizuje je w razie potrzeby, ale zazwyczaj nie jest to konieczne, ponieważ znam się dobrze na obróbce zdjęć.

Są również dość imponujące możliwości, na przykład drukowanie na metalu lub podobnych materiałach.

Rozważałem również tę opcję, ale niestety jeszcze się nie odważyłem sprawdzić jak wygląda druk na metalu, mogę sobie jednak wyobrazić, że motyw można wygrawerować i podkreślić efektami świetlnymi, muszę się też zapoznać z tą opcją.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata