Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka bankowa na mieszkanie własnościowe z spłatą kapitału na koniec okresu kredytowego?

Napisany przez herzogin22
Cześć wszystkim,

Jestem właścicielką cennej, obciążonej wolnością dawnej kamienicy we Frankfurcie, w której mieszkam z moją rodziną i którą chciałabym zatrzymać. Moje okoliczności życiowe nagle się zmieniły i potrzebowałabym na około 5 lat kredytu, z którego mogłabym utrzymać moją rodzinę. Mam nienaganną historię w rejestrze dłużników i odziedziczę za kilka lat Dom wielorodzinny. W tej chwili po prostu nie mam płynności finansowej. Jakie zabezpieczenia potrzebowałabym dla kredytu bankowego - jeszcze nie pracuję, ponieważ zajmuję się dziećmi - a jaki rodzaj pożyczki przewiduje spłatę dopiero pod koniec okresu kredytowania? Bardzo bym się ucieszyła, gdyby ktoś mógł mi powiedzieć, jakie są możliwości.

Serdeczne pozdrowienia

Re: pożyczka bankowa na mieszkanie własnościowe z spłatą kapitału na koniec okresu kredytowego?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Witaj @herzogin22, biorąc pod uwagę zmieniające się nowe wytyczne dotyczące kredytów na koniec marca, moim zdaniem obecnie niemożliwe jest udzielenie kredytu bez dokumentów dochodowych. Czy jesteś jedynym właścicielem? Jaka kwota kredytu jest Ci potrzebna?

Napisany przez pk1503
Cześć, jesteśmy pośrednikiem finansowym z kontaktami do prywatnych inwestorów, którzy mogą udzielić pożyczki - nawet bez zaświadczeń o dochodach. Jednakże jako zabezpieczenie wymagany jest wpis hipoteki. W jakiej kwocie szukasz pożyczki? Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się z nami! Tel. 08806/957687

@Kreditagent,...Piszesz o kredycie bez sprawdzania w bazie danychSchufa, oferowanym przez wiele banków.
Istnieje dobrze znany bank Sigmabank w Liechtensteinie..a co dalej?

@Kreditagent, jakie jest Twoje zainteresowanie moją opinią? Creditolo jest pośrednikiem finansowym, a nie bankiem. Mnie interesuje tylko czy faktycznie istnieje wiele innych banków - oprócz Sigma Bank - które udzielają kredytów bez sprawdzania w rejestrze dłużników (Schufa). To jest jedyna kwestia, która mnie interesuje. W innych kwestiach nie mam opinii na temat tej firmy ani strony internetowej i jestem neutralny.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata