Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt na dowolny cel

Napisany przez matti85
Chciałem po prostu podzielić się z wami moim wczorajszym doświadczeniem, ponieważ jestem bezradny.

Dla naszego ogrodu brakowało nam kilku tysięcy euro, które miały zostać spłacone do końca roku poprzez premie i 13/14 pensję.

Porównałem kredyty i trafiłem na barclaycard, co dotyczy tylko karty kredytowej. W każdym razie można tam szybko uzyskać kredyt cyfrowy, na przykład następnego dnia mieć pieniądze. Więc o 9 rano złożyłem wniosek. Chcieli mieć dostęp do mojego bankowości internetowej, dzięki czemu można było zaoszczędzić dokumenty potwierdzające dochód. Ponieważ moje konto nigdy nie było na minusie i nie miałem nic do ukrycia, zostało to szybko zeskanowane. Następnie wniosek został natychmiast zaakceptowany i umowy wydrukowane.

Następnie musiałem potwierdzić swoją tożsamość za pomocą procedury WEB ID. Kamera internetowa i już można było zacząć. Trwało to 5 minut, a następnie otrzymałem kod TAN. Wpisałem ten kod TAN i 5 minut później dostałem SMS, że moje pieniądze zostały przekazane do wypłaty. Byłem naprawdę zaskoczony. A o godzinie 17 sprawdziłem swoje konto, a pieniądze były już na nim.

Więc byłem naprawdę zachwycony, że rano zrobiłem wszystko na komputerze i po południu pieniądze były już na koncie. Brawo!!!! Tak mogą postąpić niektóre banki. Oprocentowanie wynosiło/nadal wynosi 3,79%.

Nie służy to reklamie, tylko moim doświadczeniom, i nadal jestem zaskoczony, jak szybko to poszło.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Jaka była suma kredytu?

Napisany przez matti85
15 000 na 72 miesiące zostało świadomie wybrane, ponieważ spłata ma miejsce w grudniu, a dodatkowa spłata jest możliwa bez dodatkowych opłat. Nie chciałem teraz zwiększać obciążenia.

Napisany przez schunckt

15000 na 72 miesiące zostało świadomie wybrane, ponieważ w grudniu następuje spłata, a dodatkowa spłata jest możliwa bez dodatkowych opłat. Nie chciałbym teraz zwiększać obciążenia.

https://gtl-prod-acs.s3.amazonaws.co...resskredit.pdf

4. Wczesna spłata
4.1 Częściowe spłaty są zawsze możliwe bez zachowania okresu wypowiedzenia, bez dodatkowych opłat.
4.2 Możesz spłacić kredyt w całości w dowolnym momencie, bez zachowania okresu wypowiedzenia. W tym przypadku pobieramy odszkodowanie za wcześniejszą spłatę w wysokości 1 procenta, a jeśli okres między wcześniejszą a uzgodnioną spłatą wynosi mniej niż 1 rok, 0,5 procenta kwoty wcześniejszej spłaty. Jeśli kwota odsetek należnych przez Ciebie w okresie między wcześniejszą spłatą a zakończeniem uzgodnionej okresu kredytu jest niższa, należy uiścić tę niższą kwotę.

Hm ... Wygląda na to, że możliwa jest CZĘŚCIOWA spłata. Ale PEŁNA spłata jest obciążeniem. Czy można więc zostawić 1 euro na wcześniej ustaloną okres kredytu?

T.

Napisany przez silberbart
Interesujące jest czytać dokładne relacje z doświadczeń na ten temat. Obecnie zajmuję się tematem kredytów online i już odwiedziłem różne portale porównawcze, również Barclays Card się w nich pojawiała. Niemniej jednak trudno uwierzyć, że udzielanie kredytów może przebiegać tak sprawnie. W każdym razie jestem teraz pełen optymizmu, że u mnie będzie podobnie. Mam tylko nadzieję, że dane są traktowane odpowiedzialnie.

Napisany przez matti85
Byłem sam zaskoczony, jak szybko to poszło. Ok, udzieliłem Ci dostępu do bankowości internetowej i moja sytuacja finansowa jest dobra, ale mimo wszystko nie sądziłem, że pieniądze będą na koncie tego samego popołudnia za mniej niż 4% odsetek, chociaż wniosek złożyłem praktycznie rano. @Bankkaufmann kwota kredytu wynosiła 15 000€

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata