Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Poszukiwany spadkobierca

Napisany przez daegenwolf
Zastanawiałem się długo, czy powinienem podążać tą drogą. Mam 74 lata i jestem mężczyzną. Od lekarza dostałem diagnozę: Jeszcze 6 miesięcy, plus minus. Jestem samotny, bez krewnych, i zdobyłem znaczną fortunę w branży przemysłu erotycznego w nowych landach związkowych. Nie chcę, aby ta fortuna przypadła ani państwu, ani kościołowi. Teraz moją myślą jest - przekazać ją obcej osobie, która mnie przekona - Ten czy Ta jest odpowiedni/a. Osoba, która zaskoczy mnie jak piorun z genialnym pomysłem. Dla wszystkich innych dziękuję i na pewno zrozumiecie, dlaczego się nie zgłaszam. Mój adres e-mail to: daegenwolf@gmx.de

Napisany przez viktor
Załóż fundację, która będzie zarządzać Twoimi pieniędzmi zgodnie z Twoją wolą.

Napisany przez Gell
Co byś powiedział na wsparcie:

https://sisters-ev.de/#spenden

Co ty na to

Napisany przez viktor

Napisany przez Flashifin
Większość przeznaczasz na fundację, a resztę darowujesz lub też sprawiasz sobie przyjemność!

Napisany przez Assetbacker
Czy to wszystko jest prawdą

Napisany przez tivopu

czy to wszystko jest prawdą

Też się zastanawiam...

Napisany przez ProfFF
Brzmi to dla mnie bardzo podejrzanie. Jednak zastanawiam się, co dana osoba chce osiągnąć. Przecież nie uzyska więcej niż jeden adres e-mail. Chyba że chodzi o pomysły biznesowe, które chce skopiować po ich przedstawieniu. Wtedy byłoby to interesujące posunięcie.

Napisany przez tivopu
Czy jeszcze żyje i czy ktoś został znaleziony? Byłoby interesujące wiedzieć, czy to wszystko było nonsensem czy nie? Kto wie, oprócz autora wątku???

Napisany przez JacobGoma

Czy nadal żyje i ktoś się znalazł? Byłoby interesujące dowiedzieć się, czy to wszystko było nonsensem czy nie? Kto wie, poza autorem wątku???

Prawdopodobnie nigdy się nie dowiemy... Przy okazji, zdecydowałbym się na darowiznę na rzecz ochrony zwierząt..

Napisany przez Bitte

Przez długi czas zastanawiałem się, czy powinienem pójść tą drogą. Mam 74 lata i jestem mężczyzną. Od lekarza dostałem diagnozę: Jeszcze 6 miesięcy, plus minus. Jestem samotny, bez żadnych krewnych, i w branży nocnej nowych krajów związkowych zarobiłem znaczny majątek. Nie chcę, żeby ten majątek trafił ani do państwa, ani do kościoła. Mój pomysł teraz jest taki - przekażę go komuś obcemu, kto mnie przekona - On lub Ona jest dobry/a. Ktoś, kto uderzy we mnie jak piorun, mając genialny pomysł. Wszystkim innym dziękuję i zrozumiecie Państwo, że nie będę do nich dzwonił. Mój adres e-mail to: daegenwolf@gmx.de

Na ile to jest poważne pytanie ??

Napisany przez Lars04
Czy jeszcze żyje i czy ktoś już się znalazł?

04.08.2016 20:23 Trudno powiedzieć.

W jakim stopniu jest to poważne pytanie?

Napisz e-mail i poczekaj na odpowiedź, wtedy się dowiesz.

Napisany przez Camiarc
Jeśli to prawda, to najprawdopodobniej już koniec. Ale ta osoba prowadziła smutne życie.

Napisany przez manniboi
Ojej, jak można stracić spadkobiercę?

Napisany przez orange
Do wszystkich: To zdecydowanie fałszywka, więc proszę nie wysyłajcie tam żadnych e-maili!

Napisany przez Dandei
ja ne fundacja też byłaby fajna sprawa =)
to przyniosłoby korzyści biednym ludziom czy coś

Napisany przez Lars04
Stowarzyszenie to dobry pomysł ;-)

Napisany przez orange
Jeszcze raz do wszystkich: TO JEST OSZUSTWO, którego celem jest pozyskanie jak największej liczby adresów e-mail. Osoba, która tam pisze, już przegrała!

Napisany przez obelix
Mogę użyć fałszywego konta.

Napisany przez orange
Dlaczego? Jaki sens ma to napisać?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata