Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: kredyt ze Sparkasse?

Napisany przez Bossy
Cześć, aktualnie jestem w Sparda, ale trochę mnie oni denerwują, ponieważ mają tak niewiele oddziałów. Ponieważ praktycznie na każdym rogu znajduje się Sparkasse, zastanawiałem się, czy spróbować tam dostać kredyt. Czy ktoś wie, jaką opinię mają Sparkassen w sprawie udzielania kredytów?

Napisany przez MagicMike
Cześć Bossy,

dla złożenia wniosku o kredyt nie musisz chodzić codziennie do swojej placówki bankowej. Natomiast do wypłacania pieniędzy już tak. Dlatego złożyłbym twój wniosek kredytowy w Spardzie. Oni przecież także lepiej znają twoją historię.

W nowym banku na pewno będzie trudniej otrzymać kredyt.

Pozdrowienia, Mike

Napisany przez peer
Nikt nie potrzebuje oddziału banku do uzyskania kredytu!
Wejdź na portal porównawczy, otrzymaj oferty i zdecyduj się na najkorzystniejszą. Gotowe.

Napisany przez lotti
Myślę też, że do uzyskania kredytu nie trzeba iść do oddziału. Skoro jesteś klientką Sparda Bank, to ta bank byłby moim pierwszym wyborem, jeśli chodzi o kredyt. Oczywiście, również Sparkasse oferuje kredyty. Warunki w dużej mierze zależą od Twojej zdolności kredytowej. Ogólnie informacje na temat kredytów w Sparkasse znajdziesz tutaj: https://www.kredite-vergleich.de/spar...ich-zu-banken/ - dość dobry artykuł.Alternatywnie, jak już sugerowano, możesz skorzystać z kalkulatora kredytowego i wybrać najlepszą ofertę.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata