Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: termin płatności za zakup

Napisany przez Save
Cześć! Dzisiaj otrzymaliśmy powiadomienie o zapadalności opłaty. Termin płatności to 30.10., a od tego dnia naliczane są opóźnienia w wysokości 8€ za każdy dzień. Jeśli teraz wyślemy polecenie zapłaty do banku, kiedy oni zapłacą? Dokładnie w dniu zapadalności? Czy wcześniej? Czy może przelączą dopiero 30.10. i pieniądze dotrą kilka dni po terminie? To dotyczy banku DSL, jeszcze zapytam naszego specjalistę finansowego, ale teraz już nie będę go męczył o takiej porze, a od jutro będzie na weekendzie, więc nie uważam, żeby to była taka pilna sprawa, żeby go z tym denerwować na urlopie. Ale ponieważ jestem ciekawy, zapytam tutaj ?

Napisany przez NaTwoim13
Wystawić zlecenie płatnicze z wypłatą drogą bankową 30.10. Upewnij się zwłaszcza, że do tego czasu wszystkie kolejne warunki wypłaty zostaną spełnione.

Słabo, zaufanego partnera można znaleźć w każdej chwili i wszędzie, choć teraz naprawdę nie jest to tak poważne, aby musieli go teraz obarczać tym brukiem. Ja na miejscu byłbym rozczarowany, gdyby moi klienci nie zwracali się do mnie z tym pytaniem i zamiast tego szukali informacji u osób trzecich!!!

Napisany przez Save
Już wiemy, że wszystko inne jest zrealizowane, powiedział nam to już. A w weekend i tak nic się nie dzieje w banku. Dzięki za odpowiedź.

Napisany przez NaTwoim13
Czy skorzystali Państwo z krajowego dofinansowania???

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata