Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: POMOC!! Mam problem

Napisany przez alexaja5501
Cześć, mam ogromny problem

Mój poprzedni pracodawca nie wypłacił mi wynagrodzenia przez dwa miesiące. Byłem już z tym u adwokata i w sądzie pracy.

Sąd pracy już wysłał pismo do pracodawcy, ale na razie to mi zbytnio nie pomaga. Pracodawca od tygodni obiecuje mi wypłatę całej należności, ale do tej pory się to nie wydarzyło.

Teraz jestem zaległy z opłatą czynszu i wszystkiego innego. Jak dotąd udało mi się jakoś wszystkich przekonać, ale nie dadzą mi długo luzu. Byłem już w urzędzie i wszędzie indziej. Zapytałem nawet w banku, ale również bez skutku.

Teraz mam nadzieję, że ktoś z was ma jakiś pomysł, który pomoże mi możliwie szybko. Niestety, nie mam zbyt wielu zabezpieczeń. Mam stałe zatrudnienie, ale obecny pracodawca też niestety nie może mi pomóc.

Bardzo proszę o waszą pomoc.

Aha, mam także inny problem - mam niezasłużone wpisy w bazie danych Biura Informacji Gospodarczej. Jednak już pracuje nad tym adwokat.

Serdeczne pozdrowienia

Tim

Napisany przez 6Bankkaufmann
Jaki rodzaj porady spodziewasz się, skoro wspominasz o tym, że adwokaci zajmują się problemem?

Napisany przez alexaja5501
Cześć,

RA zajmuje się jedynie jak najszybszym uzyskaniem pieniędzy od AG. Sam mówi, żeby zapytać HB, ale ona odmawia ze względu na Schufę.

Pozdrawiam

Napisany przez xlarge
Kiedy nowy pracodawca wypłaci pierwsze wynagrodzenie miesięczne?

Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu na bazie zasiłku dla bezrobotnych/pomocy z urzędu pracy pomiędzy dwoma umowami o pracę?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata