Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: DSL Bank, wypłata kredytu WHEN doświadczenia)

Napisany przez max_2001
Cześć wszystkim,
zawarliśmy kredyt hipoteczny w DSL Bank.
Dom jest budowany przez dewelopera. W związku z tym, w zależności od postępu budowy, konieczne są częściowe wypłaty przez bank.
Jak na pewno wszyscy wiedzą, jest to standardowa procedura.
Znalazłem w internecie częściowo bardzo negatywne opinie na temat sposobu wypłaty częściowych przez DSL Bank.
Jakie są wasze doświadczenia z tą bankiem?
Dzięki

Napisany przez Daukind
Jakie są teraz Twoje opcje? Czy chcesz odwołać umowę pożyczki?

Napisany przez max_2001
Oczywiście, że nie.
Dlaczego też miałoby się zdarzyć.
Nie miałem negatywnych doświadczeń. Co więcej, teraz to już niemożliwe. Do tej pory wszystko układało się świetnie.
Chciałem tylko przeczytać kilka opinii. DL Bank wypada dobrze pod każdym względem. Negatywne opinie dotyczące problemów niektórych klientów związanych z płatnościami ratalnymi tylko mnie niepokoją.

Napisany przez Daukind
Okej, prawdopodobnie po prostu nie rozumiem, jaki jest pożytek z recenzji po podjęciu decyzji. W końcu nie masz już możliwości zmiany decyzji, a doświadczenia innych osób niekoniecznie pozwalają wnioskować o twojej hipotece.

Napisany przez BenniG
Przede wszystkim, jeśli w Internecie, jak sam napisałeś, znajdują się opinie, nie będziemy tutaj mogli odkryć koła na nowo.
Po prostu wpisz ponownie w swojej wyszukiwarce frazę Doświadczenia z pożyczką DSL i przeczytaj teksty.
Jeśli znajdziesz coś szczególnie interesującego, oczywiście możesz to tutaj opublikować, a my udzielimy naszej oceny.

Napisany przez NaTwoim13
??? Niemniej jednak może się zdarzyć, że negatywne doświadczenia można zapobiec odpowiednimi środkami zaradczymi. Uważam, że to pytanie jest w porządku i uzasadnione, zwłaszcza że Bank DSL faktycznie czasami ma trudności z wypłatami.

Na pewno te kwestie powinny być również uwzględnione i omówione podczas wyboru banków.

Najważniejsze to spełnienie warunków wypłaty, a także jak najszybsze ich zrealizowanie. Ważne jest świadome podejście do tych kwestii i odpowiednie działanie.

Ważne jest również, czy wypłaty są transferami na rzecz dewelopera, rozliczeniem ceny zakupu działki, czy przelewami na konto w celu zakupu materiałów do prac robót własnych.

Ogólnie nie powinno to w ogóle stwarzać problemów.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata