Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Dostawca systemów odciągowych

Napisany przez lolania
Cześć,
Szukam dostawcy systemów do odpylania wiórów i kurzu. Szukam już od jakiegoś czasu i rozmawiałem z kilkoma osobami, niestety bez sukcesu. Wiele z nich nie spełnia moich oczekiwań lub po prostu jest zbyt drogich. Należy się jednak spodziewać wysokich cen. Ale można przecież poprosić o kilka ofert, prawda?
Pozdrawiam

Napisany przez Daukind
Cieszę się już na pierwszy link. To naprawdę fajne, że masz tak szerokie zainteresowania i tak wiele pytań.

Napisany przez Feivel
Wióry i kurz?
Fa Kellermann, adres itp. nieznane. Jednakże o ile wiem, chodzi o suche wióry, a nie mokre. Ale teraz niekoniecznie chciałbym szukać tego na forum finansowym.
edycja:
@Daukind, po przeczytaniu słowa stelaż gdzieś tutaj, rozumiem twoją uwagę. :-)

Napisany przez Andy34
Tak jak wygląda, szukasz już czegoś konkretnego, gdzie można pomóc bez dodatkowych szczegółów. Rozmawiałeś już z kilkoma osobami, ale nie podajesz, z kim. Może się zdarzyć, że zostanie ci przedstawiona firma, z którą już rozmawiałeś. Myślę, że rozumiesz, o co mi chodzi. Na przykład, jeśli zapytam Google, od razu zostanie mi podany https://www.hoecker-polytechnik.de/d...-handwerk.html i dostawca powinien mieć dokładnie to, czego szukasz, przynajmniej z informacjami, które podałeś. Jeśli już rozmawiałeś z nim, to przykro mi. @Daukind Istnieje wiele osób o szerokim zakresie zainteresowań. Niestety, istnieje także wiele osób, które wierzą, że wiedzą wszystko na każdy temat. Fa Kellermann, adres itp. nieznane. Jednak, o ile wiem, chodzi o suche wióry, a nie mokre. Wydaje mi się, że byłoby to trudne, gdyby odkurzacz próbował zasysać mokre wióry. ;-)

Napisany przez Feivel
To było źle wyrażone przeze mnie, wilgotne wióry przez pary takie jak oleje chłodzące lub po prostu woda. Odkurzanie pyłu, na przykład w urządzeniach do cięcia plazmowego starszego typu. Wiele z nich zostało wyprodukowanych jako urządzenia do cięcia pod wodą, ale mogą również działać z wiązką cięcia. Nie można ich porównywać z współczesnymi urządzeniami, które pracują tylko na sucho, ale istnieją. Dlatego warto byłoby poznać konkretne życzenia autora pytania.
Ponadto istnieją pompy wiórów, więc dlaczego nie miałoby być tam odkurzania?

Napisany przez Lars04
To była moja pomyłka, wilgotne wióry ze względu na pary takie jak płyny chłodzące lub po prostu woda. Musiałem też się nad tym zastanowić, ale teraz to ma już więcej sensu. ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata