Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Tankowiec wypłynął z dywidendą.

Napisany przez 2cybercrash
Faktycznie, ex 17.11.05 w dniu 6.12.05 wpłynęła na moje konto dywidenda w wysokości 0,5$ bez żadnych potrąceń. Chociaż mam straty księgowe, test jest udany, informacje z forum były poprawne. Niestety nie pamiętam dokładnie autora, ale dziękuję bardzo. Chodzi o firmę Knightsbridge Tanker (VLCCF). Dzisiaj ma się odbyć również konferencja Intela z przypuszczalnie poprawionymi prognozami (już wydarzyło się w Teksasie), kursy reagują bardzo negatywnie. Zdążyłem zdobyć certyfikat Intel na SWX, który został zbyt wcześnie sprzedany jako trade podczas wzrostu. Druga dłuższa frakcja została pozostawiona z dużo wyższą ceną wejścia.

Napisany przez beta
Gratulacje. Czasami lubię patrzeć na te kamery: https://www.pancanal.com/eng/photo/camera-java.html Pięknie zatłoczone statki kontenerowe świadczą o intensywnej wymianie handlowej :-) Aha, w tej sekcji Wärtsilä https://www.wartsila.com/en,shippower,,,,,,.htm plotkuje się, że mimo rekordowego roku pod względem zamówień, wciąż mają co najmniej 30 mln straty...... Nazwa Sulzer całkowicie zniknie z silników. Być może cała branża wkrótce zostanie sprzedana lub w inny sposób wydzielona.... Pozdrawiam

Napisany przez richard100
Cześć Cybercrash Dzisiaj udało mi się złowić kilka akcji VLCCF na lądzie. Wiele przeciwko nim przemawia. Analitycy są negatywnie nastawieni. Ale jak to jest z antycyklicznością... :wink: Dywidenda też jest dość atrakcyjna. Pozdrowienia, Rich

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata