- pt maja 26, 2017 2:56 pm
Ponieważ głównie zajmuje się tą stroną sam, dalsza opieka nad tym tematem nie ma dla mnie sensu. Szkoda, że praktycznie nikt tutaj aktywnie nie uczestniczył, mimo dużej liczby wejść. Wydaje mi się, że nie wynika to z nieznajomości tego forum lub tematu skandalu związanego z emisją spalin. Forum jednakże żyje właśnie dzięki aktywnemu udziałowi wielu uczestników. W przypadku tematu Widerrufsjoker sytuacja wygląda zupełnie inaczej, zawsze sprawiało mi to przyjemność brać w nim aktywny udział. Nie oczekuję dziękuję, ale brak aktywnego uczestnictwa sprawia, że dalsza inwestycja czasu jest dla mnie po prostu bezcelowa. Bardzo mi przykro z tego powodu, ale moja decyzja jest niezmienna - kończę tutaj. Być może znajdzie się ktoś, kto ma czas i chęci, aby kontynuować tę działalność. Byłoby to zdecydowanie pożądane. Życzę wszystkim konsumentom dotkniętym skandalem dotyczącym emisji spalin dalszych sukcesów w dążeniu do swoich interesów - zarówno pozasądowo, jak i poprzez procesy. Najlepsze życzenia, eugh