Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Doświadczenie z kredytami crowdfundingowymi.

Napisany przez Sladjana
Czy ktoś z was miał już doświadczenia z tzw. kredytami crowdfundingowymi? Obecnie szukam kredytu o korzystnych warunkach i elastycznych ratach, ponieważ moja idea musi się jeszcze rozwinąć. Jak to działa? Czy decyduje masa, czy kredyt zostanie udzielony, czy stoi za tym jakaś instytucja? Kto tutaj sprawdza zdolność kredytową? Dzięki.

Napisany przez Tiltmann
Cześć Sladjana,

Tak, czytałem coś na ten temat. Właściwie tego rodzaju kredyt nazywa się także crowdlendingiem. Tłum pożycza ci pieniądze, a ty spłacasz tę kwotę w ratach. Istnieje tu jednak 4 różne rodzaje, które możesz sprawdzić w sieci. Po sprawdzeniu twojej zdolności kredytowej przez operatora strony, możesz przedstawić swój pomysł i złożyć ofertę. Chodzi tutaj o przedstawienie pomysłu publiczności. Osobiście nie jestem zainteresowany, ponieważ chodzi o MOJE ZAINTERESOWANIA.

Jeśli nie możesz przekonać pożyczającego tłumu do swojego wspaniałego produktu, nie oznacza to, że świat go nie lubi i zawiódł. W takim przypadku bardziej odpowiednia wydaje się inna forma finansowania, gdzie oprócz pomysłu skupia się głównie na celach.

Napisany przez Sladjana
dziękuję za odpowiedź. Tak, mogłem po prostu poszukać kredytu. Jednak chciałem postawić na jakość, ponieważ liczy się tutaj pomysł. Teoretycznie mogę spróbować tego podejścia, aby zobaczyć, czy się sprawdzi. W przeciwnym razie mogę po prostu przejść na stronę giromatch.com/online-kredit i sprawdzić, czy dostanę kredyt.

Napisany przez kontakter
Crowdfunding dla projektów nieruchomości uważamy za jedno z najbardziej niebezpiecznych inwestycji dostępnych obecnie na rynku dla inwestorów kapitałowych. Inwestycja zawsze wiąże się z ryzykiem całkowitej utraty dla inwestora. Wielu inwestorów naprawdę wierzy, że inwestują w nieruchomość (co oznacza bezpieczeństwo!!), podczas gdy tak naprawdę inwestują tylko w pożyczkę podporządkowaną. Niektórzy dostawcy tego rodzaju inwestycji pozyskują tutaj tylko kapitał własny, którego potrzebują do uzyskania uzupełniającego finansowania bankowego. Dobre zabezpieczenia, pierwsze miejsce w księdze wieczystej oraz cesja dochodów z najmu, na przykład, otrzymuje oczywiście bank, a nie inwestor poprzez inwestycje zbiorowe. Oczywiście, czasami chodzi tylko o 50 lub 100 euro dla pojedynczego inwestora, ale w sumie chodzi o kwoty sześciocyfrowe i siedmiocyfrowe, które wtedy są zagrożone dla inwestorów. Drobnica również czyni swoje. Oczywiście na wszystkich platformach oferujących tego rodzaju inwestycje zbiorowe, wspomina się również o istniejącym ryzyku całkowitej utraty, ale często niestety tylko w małym druku. Chcemy, aby platformy umieszczały ten komunikat wyraźnie na pierwszej stronie swojej platformy, tak aby był on wyraźnie widoczny. Chcemy również poświęcić tematowi inwestycji zbiorowej w nieruchomości własnego bloga. Chcielibyśmy dyskutować z osobami, które mają inne zdanie niż my.
Źródło:
https://immobilien-crowdfunding-xxl.blogspot.com/

Napisany przez rindke
Witajcie Panie i Panowie

Jesteśmy firmą udzielającą pożyczek w wysokości od (2.000,00 € do 900.000,00 €) na oprocentowanie 3% rocznie i okres spłaty od 1 do 20 lat dla tych, którzy znajdują się w trudnej sytuacji finansowej. Aby złożyć wniosek o pożyczkę, skontaktuj się z nami pod tym adresem e-mail: credit.groupefinancial1@gmail.com

Napisany przez kontakter
Bieżące OSTRZEŻENIE!!!
credit.groupefinancial1@gmail.com
Tutaj również stoi za tym schnelle-finanzier.com i jest numer telefonu - 0178 2009900, ale brak adresu..
Tutaj można tylko powiedzieć jedno: TRZYMAĆ SIĘ OD TAKICH OFERT!!!!
Chyba że chcesz stracić dużo pieniędzy.

https://schnelle-finanzier.com
BIEŻĄCE OSTRZEŻENIE !!!
schnelle-finanzier.com, nie wydaje się być zbyt poważną firmą.

Na całej stronie nie mogę znaleźć informacji o firmie, ani adresu.
Nazwa domeny: schnelle-finanzier.com
ID domeny rejestracyjnej: 2064036765_DOMAIN_COM-VRSN
Rejestrator WHOIS: whois.ovh.com
Adres rejestratora: https://www.ovh.com
Data aktualizacji: 2016-10-06T07:56:05.0Z
Data utworzenia: 2016-10-06T07:49:11.0Z
Data wygaśnięcia rejestracji: 2017-10-06T07:49:11.0Z
Rejestrator: OVH, SAS
ID IANA rejestratora: 433
Email do kontaktu w przypadku nadużycia rejestratora: [IMG]file:///C:UserskapitAppDataLocalTempmsohtmlclip11 clip_image001.gif
Telefon do kontaktu w przypadku nadużycia rejestratora: +33.972101007
Status domeny: clientDeleteProhibited https://icann.org/epp#clientDeleteProhibited
Status domeny: clientTransferProhibited https://icann.org/epp#clientTransferProhibited
ID Rejestrującego:
Imię i nazwiska Rejestrującego: VITOHESSI EVENASSE BENOIT
Organizacja Rejestrującego:
Adres Rejestrującego: biuro #9820812, c/o OwO, BP80157
Miasto Rejestrującego: Roubaix Cedex 1
Stan/Województwo Rejestrującego:
Kod pocztowy Rejestrującego: 59053
Kraj Rejestrującego: FR
Telefon Rejestrującego: +33.972101007
Rozszerzenie telefonu Rejestrującego:
Faks Rejestrującego:
Rozszerzenie faksu Rejestrującego:
Email Rejestrującego: [IMG]file:///C:UserskapitAppDataLocalTempmsohtmlclip11 clip_image002.gif
ID Administratora:
Imię i nazwiska Administratora: VITOHESSI EVENASSE BENOIT
Organizacja Administratora:
Adres Administratora: biuro #9820812, c/o OwO, BP80157
Miasto Administratora: Roubaix Cedex 1
Stan/Województwo Administratora:
Kod pocztowy Administratora: 59053
Kraj Administratora: FR
Telefon Administratora: +33.972101007
Rozszerzenie telefonu Administratora:
Faks Administratora:
Rozszerzenie faksu Administratora:
Email Administratora: [IMG]file:///C:UserskapitAppDataLocalTempmsohtmlclip11 clip_image003.gif
ID Techniczny:
Imię i nazwiska Technicznego: VITOHESSI EVENASSE BENOIT
Organizacja Technicznego:
Adres Technicznego: biuro #9820812, c/o OwO, BP80157
Miasto Technicznego: Roubaix Cedex 1
Stan/Województwo Technicznego:
Kod pocztowy Technicznego: 59053
Kraj Technicznego: FR
Telefon Technicznego: +33.972101007
Rozszerzenie telefonu Technicznego:
Faks Technicznego:
Rozszerzenie faksu Technicznego:
Email Technicznego: [IMG]file:///C:UserskapitAppDataLocalTempmsohtmlclip11 clip_image003.gif
Name Server: ns102.ovh.net
Name Server: dns102.ovh.net
DNSSEC: signedDelegation
Adres URL Systemu Zgłaszania Problemów z Danymi WHOIS ICANN:
https://wdprs.internic.net/
Te francuskie oferty są znane jako oszuści pobierający opłaty z góry. Zazwyczaj prowadzą je prawnicy, którzy chcą zobaczyć pieniądze. Często trzeba także podróżować za granicę dla realizacji transakcji.
Jestem teraz w branży finansowej od ponad 10 lat i znam prawie wszystkie aspekty tego biznesu.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Kto żąda przedpłaty, powinien być zawsze zignorowany.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata