Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: pożyczka prywatna.

Napisany przez Almedinajahic
Witaj, Panie i Pani,

Mój adres e-mail: Almedinajahic11@gmail.com

Czy masz projekty lub szukasz finansowania lub pożyczki? Chciałbym dowiedzieć się, czy masz jakieś projekty, czy szukasz inwestora dla firmy lub szukasz finansowej pożyczki od osób prywatnych?

Moim celem jest pomaganie ludziom w znalezieniu finansowania na realizację rentownych projektów.

Udzielam pożyczek od 1000 € do 70.000.000 € na bardzo prostych warunkach dla każdego, kto jest w stanie spłacić z oprocentowaniem 2%.

Oczywiście poświęcam niezbędny czas na przeanalizowanie rentowności Twoich projektów przed przedstawieniem Ci mojej ostatecznej propozycji po Twoim zapytaniu.

Czy szukasz więc:

1- Finansowania dla realizacji zyskownych projektów.
2- Finansowania projektów dla rozpoczęcia działalności gospodarczej lub jeśli jesteś dyrektorem przedsiębiorstwa mającego problemy z prywatnym finansowaniem.
3- Finansowania dla utworzenia agencji pożyczkowej.
4- Finansowania dla utworzenia lub wznowienia hotelu lub projektu rekreacyjnego.
5- Finansowania zyskownych projektów solidarnościowych, szpitali, klinik.
6- Finansowania projektu w nieruchomościach, transporcie lub innym.
7- Finansowania przedsiębiorstw importowo-eksportowych, logistycznych lub innych.
8- Finansowania przedsiębiorstwa lub projektu znajdującego się obecnie w upadłości.
9- Inne

PS / Moja stopa procentowa dla pożyczki wynosi 3% / ROKU

W celu uzyskania dodatkowych informacji proszę o kontakt e-mailem: Almedinajahic11@gmail.com

Pozdrawiam.

Napisany przez hanes
Chciałbym otrzymać 70.000.000 € na bardzo prostych warunkach.

Napisany przez Almedinajahic
Cześć Panie, Pani i Pani,

Po otrzymaniu Twojej wiadomości, chciałbym podziękować Ci za zainteresowanie moją ofertą.

Chciałbym powiedzieć, że zgadzamy się udzielić Ci tego kredytu bez stresu i protokołów.

Jeśli jesteś nadal zainteresowany, proszę skontaktuj się ze mną e-mailem, aby dowiedzieć się więcej o naszej ofercie.

Oto nasz adres e-mail: Almedinajahic11@gmail.com

Napisany przez Dome2210
Jaki jest obecny poziom oprocentowania, czy 2% czy 3%?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata