- pt mar 09, 2018 10:27 am
Po tym dość starym wątku, który oprócz tematu zajęcia egzekucyjnego ma najwięcej kliknięć (obecnie 2.111) na tej stronie i ja również nie ukrywam, że jestem klientem banku 1822-Direkt i chciałbym zarabiać pieniądze z wami bez większego wysiłku, poprzez udostępnienie linku reklamowego, co przynosi korzyść zarówno wam, jak i pozwala na wykonanie dobrej czynności...
Oto moja oferta dla wszystkich zainteresowanych:
Z 50€, które otrzymuję jako nagrodę za polecanie nowych klientów*, przekażę dodatkowo na wasze [url]konto[/url] 10€ od siebie. Kolejne 15€ wpłacę na cele charytatywne (np. pomoc dzieciom chorym na raka, schronisko dla zwierząt, itp.). Pozostałe 25€ wydam razem z moją rodziną lub znajomymi (na przykład na piwo, przy każdym łyku wspominając hojnego darczyńcę!)
*) Obecnie oferta dla nowych klientów: Przy otwarciu konta osobistego w 1822direkt, należącym do Sparkasse Frankfurt, nowi klienci mogą otrzymać nawet do 200€, choć moim zdaniem 120€ jest całkiem realistyczną kwotą. Dodatkowo nie ma opłat za prowadzenie konta.
**) Moja oferta dotyczy oczywiście tylko wtedy, gdy nagroda w postaci 50€ zostanie faktycznie zaksięgowana na moim koncie.
UWAGA - Bardzo ważne do przeczytania:
Jeśli chodzi o [url]konto[/url] i nagrody: Proszę, podejmij wszelkie dalsze kroki związane z ofertą produktu zgodnie z informacjami od banku, zapoznaj się z regulaminem, warunkami, a także ewentualnymi ryzykami wcześniej. Jako rekomendujący oczywiście nie gwarantuję niczego, nie daję wam żadnych obietnic i nie zobowiązuję się do niczego, a co za tym idzie, nie przysługuje wam żadne prawo do dochodzenia roszczeń!!! Udostępniam tylko link reklamowy, który musicie kliknąć przed rozpoczęciem rejestracji!!!! Wszelkie inne kwestie nie zależą ode mnie ani nie podlegają mojej decyzji, nie mam na nie wpływu!!!!
Jednakże nie macie nic do stracenia, nawet jeśli skorzystacie z mojego linku podczas rejestracji na stronie, a tak czy inaczej planujecie tam założyć [url]konto[/url] osobiste!
Proszę o kontakt poprzez PM!!!
...Wystarczająco dużo reklamy zrobionej dla banku, przecież nie dostaję od nich nic, bez waszej pomocy!