Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Bezpłatne, naprawdę dobre konto osobiste - chciałbym polecić ludzi

Napisany przez mandarini
Cześć ludzie,

Mam konto w 1822direkt, która zawsze jest bardzo niezawodna i przede wszystkim bezpłatna. Od 10 lat jestem bardzo zadowolony z tego konta. W momencie otwarcia konta możecie otrzymać premię powitalną w wysokości 100 euro, a ja otrzymam 50 euro, jeśli zdecydujecie się zostać poleconymi przeze mnie. Byłoby to dla mnie świetne, chciałbym zaoszczędzić na swoje wesele. Czy ktoś jest zainteresowany? (nawet jeśli to trochę zuchwałe)

Pozdrowienia

Napisany przez 6Bankkaufmann
Jeśli chcesz się ożenić, to się ożen.

Nie polegaj jednak na innych, którzy robią coś, co pozwala Ci zaoszczędzić pieniądze na swoje wesele. Powodzenia (po ślubie)...

Napisany przez geldtipp
Nie rozumiem dlaczego ludzie zawsze mówią o tym jako bezczelność itp. Jeśli mówisz, że masz z tego korzyść, a ktoś i tak szuka, dlaczego by nie zrobić czegoś dobrego dla siebie...

Napisany przez Pilot
Po tym dość starym wątku, który oprócz tematu zajęcia egzekucyjnego ma najwięcej kliknięć (obecnie 2.111) na tej stronie i ja również nie ukrywam, że jestem klientem banku 1822-Direkt i chciałbym zarabiać pieniądze z wami bez większego wysiłku, poprzez udostępnienie linku reklamowego, co przynosi korzyść zarówno wam, jak i pozwala na wykonanie dobrej czynności...
Oto moja oferta dla wszystkich zainteresowanych:
Z 50€, które otrzymuję jako nagrodę za polecanie nowych klientów*, przekażę dodatkowo na wasze [url]konto[/url] 10€ od siebie. Kolejne 15€ wpłacę na cele charytatywne (np. pomoc dzieciom chorym na raka, schronisko dla zwierząt, itp.). Pozostałe 25€ wydam razem z moją rodziną lub znajomymi (na przykład na piwo, przy każdym łyku wspominając hojnego darczyńcę!)
*) Obecnie oferta dla nowych klientów: Przy otwarciu konta osobistego w 1822direkt, należącym do Sparkasse Frankfurt, nowi klienci mogą otrzymać nawet do 200€, choć moim zdaniem 120€ jest całkiem realistyczną kwotą. Dodatkowo nie ma opłat za prowadzenie konta.
**) Moja oferta dotyczy oczywiście tylko wtedy, gdy nagroda w postaci 50€ zostanie faktycznie zaksięgowana na moim koncie.
UWAGA - Bardzo ważne do przeczytania:
Jeśli chodzi o [url]konto[/url] i nagrody: Proszę, podejmij wszelkie dalsze kroki związane z ofertą produktu zgodnie z informacjami od banku, zapoznaj się z regulaminem, warunkami, a także ewentualnymi ryzykami wcześniej. Jako rekomendujący oczywiście nie gwarantuję niczego, nie daję wam żadnych obietnic i nie zobowiązuję się do niczego, a co za tym idzie, nie przysługuje wam żadne prawo do dochodzenia roszczeń!!! Udostępniam tylko link reklamowy, który musicie kliknąć przed rozpoczęciem rejestracji!!!! Wszelkie inne kwestie nie zależą ode mnie ani nie podlegają mojej decyzji, nie mam na nie wpływu!!!!
Jednakże nie macie nic do stracenia, nawet jeśli skorzystacie z mojego linku podczas rejestracji na stronie, a tak czy inaczej planujecie tam założyć [url]konto[/url] osobiste!
Proszę o kontakt poprzez PM!!!
...Wystarczająco dużo reklamy zrobionej dla banku, przecież nie dostaję od nich nic, bez waszej pomocy!

Napisany przez Pilot
Aktualizacja!!!
Dziękujemy Victorowi i Fredowi!
A reszta...
Musicie się zgłosić, póki ziemniaki są gorące!
Tylko dzisiaj: 100% premii zostanie przekazane na cele charytatywne!!!

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Pilot, ile rekomendacji udało ci się już skutecznie zrealizować i za to otrzymać premię?

Napisany przez Pilot

Cześć Pilot, ile polecenia udało Ci się już skutecznie zrealizować i za co otrzymałeś premię?

To niestety podlega naszej tajemnicy firmy.
DISKRECJA jest oczywiście zapewniona wobec klientów i jest u nas na pierwszym miejscu.
...Ponadto, w razie wystarczającej odpowiedzi (na dokładnie to pytanie, albo dlaczego jeszcze) na pewno pojawiłyby się obawy dotyczące uzyskania zezwolenia zgodnie z §34c GewO, analizy podatkowej, itp.
Przecież nikt tego nie chce

Napisany przez Birgit

Cześć Pilot, ile polecenia udało Ci się już skutecznie zrealizować i ile premii udało Ci się za nie odebrać?

Cytat od Pilota
Aktualizacja!!!
Dzięki Victorowi i Fredowi!
oraz reszcie...
Musicie się zgłosić, póki ziemniaki są gorące!
Tylko dzisiaj: 100% premii zostanie przekazane na cele charytatywne!!!

Więc 2 poleconych

Napisany przez Pilot

Również 2 zwerbowane

Birgit, ty lisico

Napisany przez leyla
Tutaj jest coś nie tak

Napisany przez Pilot
[cytat=leyla">
Tutaj jest coś nie tak
[/cytat]
Co się dzieje?

Napisany przez Bitte
Spółka 1822direkt Gesellschaft der Frankfurter Sparkasse mbH jest w 100% spółką-córką Frankfurter Sparkasse, działającą w formie spółki z ograniczoną odpowiedzialnością, z siedzibą we Frankfurcie nad Menem.

Napisany przez Pilot

Tu jest coś nie tak

Uważam, że to jest straszne, szczerze.
Ledwo chce się zrobić coś dobrego dla ludzkości, od razu pojawiają się obiekcje, po prostu wrzucone w formularz. Chcę wam tylko pomóc!!!!

Napisany przez Zabaleta
Również mam takie zdanie.

Napisany przez Pilot

Tak samo myślę..

Aha
Zabaleta, leyla, Boruk...itd...
Które TY z was jest tego zdania?
Jeśli wszyscy, to problem prawdopodobnie nie jest aż tak duży, ale jeśli tylko część... Ojej

Napisany przez Pilot
Aloha Dopóki bank ma ofertę, oczywiście obowiązuje moja! Dzięki waszej pomocy udało mi się już sfinansować wycieczkę na Malle, za co serdecznie dziękuję. Ale jak wiadomo, po wakacjach przed wakacjami, dlatego teraz trzeba zbierać premie na zimowy urlop! ...Więc przyjaciele, jeśli ktoś jeszcze szuka konta osobistego i go nie ma... Tylko u mnie

Napisany przez hallo_spencer
Również mam [url]konto[/url] osobiste i jestem zadowolony. Mogę bezpłatnie wypłacać pieniądze we wszystkich bankomatach Sparkasse. Ustawienie limitu debetowego na 1000€ było bezproblemowe. Płatności kartą za granicą (UE) są bezproblemowe i bezpłatne. Jeśli 1822Direkt nie wprowadzi opłat za prowadzenie konta, to pozostanę z nimi.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata