- sob sie 19, 2017 2:48 pm
lilia2014: Dzisiaj*12:18
Cześć*
już napisałem w dziale ogólne kredyty
tutaj ponownie problem
mam nadzieję, że ktoś może nam pomóc tutaj.
mój mąż złożył wniosek finansowania kredytu hipotecznego w dsl poprzez pośrednika w dniu 08.08.*
jak nam wyjaśnił, miał on system sygnalizacji świetlnej, który pokazał mu zielone światło, co oznaczało, że kredyt prawie został zatwierdzony*
kredyt jest tylko na męża*
ponieważ mam nadal negatywne wpisy w rejestrze dłużników i nie chciałam ryzykować przyznania kredytu.
więc mój mąż złożył i podpisał wniosek o pożyczkę*
według pośrednika moglibyśmy już umówić termin u notariusza, ponieważ zgoda jest pewna*
rzeczywiście, termin u notariusza jest w piątek.
w zeszłym tygodniu pośrednik zadzwonił, że mąż musi ponownie podpisać wniosek o kredyt, ponieważ miła dsl bank sama obniżyła oprocentowanie i już nie obowiązują stare warunki*
na pytanie, jakie są nowe warunki, pośrednik nie mógł nam udzielić informacji.*
może to zobaczy dopiero, gdy bank wyśle nowy wniosek.
i znowu i znowu powtarza: „ale nie martw się, kredyt masz pewny”*
więc teraz mój mąż ciągle dzwoni do pośrednika, kiedy będzie mógł podpisać nowy wniosek.*
Pośrednik ciągle mówi mu, że wniosek nie został jeszcze wysłany do niego, ale nie martw się i tak dalej*
w końcu stało mi się to dość, więc sama zadzwoniłam do dsl i co mi powiedzieli?!?
mają coś w systemie, ale tylko puste formularze, gdzie wpisany jest adres
nie zostało jeszcze nic zatwierdzone*
Moje pytanie teraz, jeśli wspomniany system sygnalizacji świetlnej jest zielony, czy to oznacza, że kredyt jest praktycznie pewny?
co oznacza ten nowy wniosek i dlaczego nie jest on*
wysłany?*
jak długo trwa przetwarzanie (dsl nürnberg)?
co jeszcze mogę zrobić, aby przyspieszyć cały proces, mamy czas tylko do piątku*
byłoby miło, gdyby ktoś odpowiedział*
zdesperowane pozdrowienia*
lilia
Cześć*
już napisałem w dziale ogólne kredyty
tutaj ponownie problem
mam nadzieję, że ktoś może nam pomóc tutaj.
mój mąż złożył wniosek finansowania kredytu hipotecznego w dsl poprzez pośrednika w dniu 08.08.*
jak nam wyjaśnił, miał on system sygnalizacji świetlnej, który pokazał mu zielone światło, co oznaczało, że kredyt prawie został zatwierdzony*
kredyt jest tylko na męża*
ponieważ mam nadal negatywne wpisy w rejestrze dłużników i nie chciałam ryzykować przyznania kredytu.
więc mój mąż złożył i podpisał wniosek o pożyczkę*
według pośrednika moglibyśmy już umówić termin u notariusza, ponieważ zgoda jest pewna*
rzeczywiście, termin u notariusza jest w piątek.
w zeszłym tygodniu pośrednik zadzwonił, że mąż musi ponownie podpisać wniosek o kredyt, ponieważ miła dsl bank sama obniżyła oprocentowanie i już nie obowiązują stare warunki*
na pytanie, jakie są nowe warunki, pośrednik nie mógł nam udzielić informacji.*
może to zobaczy dopiero, gdy bank wyśle nowy wniosek.
i znowu i znowu powtarza: „ale nie martw się, kredyt masz pewny”*
więc teraz mój mąż ciągle dzwoni do pośrednika, kiedy będzie mógł podpisać nowy wniosek.*
Pośrednik ciągle mówi mu, że wniosek nie został jeszcze wysłany do niego, ale nie martw się i tak dalej*
w końcu stało mi się to dość, więc sama zadzwoniłam do dsl i co mi powiedzieli?!?
mają coś w systemie, ale tylko puste formularze, gdzie wpisany jest adres
nie zostało jeszcze nic zatwierdzone*
Moje pytanie teraz, jeśli wspomniany system sygnalizacji świetlnej jest zielony, czy to oznacza, że kredyt jest praktycznie pewny?
co oznacza ten nowy wniosek i dlaczego nie jest on*
wysłany?*
jak długo trwa przetwarzanie (dsl nürnberg)?
co jeszcze mogę zrobić, aby przyspieszyć cały proces, mamy czas tylko do piątku*
byłoby miło, gdyby ktoś odpowiedział*
zdesperowane pozdrowienia*
lilia