Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Bank DSL: pierwsza wypłata/kupno nieruchomości

Napisany przez igor-I
Witam wszystkich,
Miesiąc temu, za pośrednictwem doradcy finansowego, zabezpieczyliśmy finansowanie dla nowego projektu budowlanego w DSL Bank. Wszystko przebiegło bez problemów. Kilka dni temu otrzymaliśmy powiadomienie o terminie płatności od notariusza, dzięki któremu suma zakupu działki może zostać przekazana sprzedającemu.
Powiadomienie o terminie płatności zostało również przesłane przez notariusza drogą mailową do banku. Jednak od czasu sfinalizowania finansowania nie mogę skontaktować się z moim doradcą finansowym. Obiecane oddzwonienie się nie docierają itp.
Teraz nie wiem, czy wystarczy przesłać powiadomienie mailem do banku, czy też musimy również przesłać jedno z żądań płatności do banku.
Obecnie jestem również nieco niezadowolony z sytuacji z doradcą finansowym.
Jakie są Wasze/Państwa doświadczenia? Jakie są standardowe procedury w DSL Bank?
Pozdrowienia!

Re: Bank DSL: pierwsza wypłata/kupno nieruchomości

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć, numer telefonu oddziału banku znajdziesz na liście potwierdzenia. Zadzwoń tam i dowiedz się od razu, jak przekazać informację do oddziału w Hameln lub do centrali. Możesz również wysłać to e-mailem do oddziału lub do centrali. Szkoda, że doradca finansowy nie kontaktuje się z Tobą. Obsługa klienta powinna być standardem. Dodatkowo, oprócz powiadomienia o terminie płatności, nie zapomnij dołączyć wypełnionego zlecenia płatności.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata