Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Kolekcja monet potrzebuje półki.

Napisany przez Andy34
Cześć,
moja kolekcja monet zaraz się wylewa ze wszystkiego i teraz chciałem zbudować trochę większą półkę. Dlatego mam starą dużą szafę z sosny. Chciałbym zamontować w niej kilka półek, ale nie mogę znaleźć odpowiednich. W sklepie budowlanym są tylko standardowe drewniane półki, nie mam pojęcia, ale chyba nie ma sosny.
Pozdrowienia

Napisany przez BenniG
U nas w lesie rosną kilka świerków.
Chcesz przyjść i ściąć jeden?
W przeciwnym razie możesz zajrzeć do stolarza.

Napisany przez Lars04

W naszym lesie rosną kilka świerków.
Chcesz przyjść i ściąć jeden z nich?
W przeciwnym razie możesz zajrzeć do stolarza.

Oczywiście, to byłaby opcja, ale po prostu wycięcie drzewa na własną rękę nie wydaje mi się zbyt rozsądne, wizyta u stolarza brzmi lepiej. Może po prostu kupić dużą półkę, najlepiej taką, która można łatwo rozbudować.
To, że nie ma desek w sklepie budowlanym, jest dosyć nietypowe, ale różnie bywa w różnych sklepach budowlanych, u nas dostajemy wszystko, czego chcemy, a jeśli czegoś nie ma, jest zamawiane. Mieliśmy jednak problem z brakiem określonej deski, wtedy zamówiliśmy przez https://www.holz-direkt24.com online, być może tam znajdziesz półki na półki. Skoro nie podałeś wymiaru, nie mogłem sprawdzić, ale wybór jest wystarczająco duży.
Ile masz właściwie monet i ile jest jeszcze w planach? Może także warto zaplanować na przyszłość, aby szafka z półkami nie była niedługo znowu za mała. Jak wysoka jest? Można zamontować wystarczająco dużo półek, ale z uwagi na estetykę nie powinno ich być zbyt wiele. W przeciwnym wypadku zamiast monet będziesz widział tylko drewno.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata