Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Kup Dom bez pośrednika, bez wkładu własnego, bez odsetek! Czy to możliwe?! TAK!

Napisany przez Immofuchs
Mieszkanie na wynajem dalej, cieszę się!

Re: Kup Dom bez pośrednika, bez wkładu własnego, bez odsetek! Czy to możliwe?! TAK!

Napisany przez Daukind
Czego chcesz nam sprzedać?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Immofuchs, martwią mnie, że nie można znaleźć Twojego adresu e-mail w Google.

W związku z tym zgadzam się z Daukindem, co chcesz sprzedać?

Napisany przez Immofuchs
Nie chcę niczego sprzedawać, chcę jedynie polecić książkę i seminarium online, w którym sam uczestniczyłem, bez których nie udałoby mi się tego wszystkiego osiągnąć.

Linki do tego typu rzeczy nie są zwykle dozwolone na forum, ponieważ byłoby to traktowane jako reklama. Chciałbym wysłać tylko kilka linków e-mailem, a każdy może sam zdecydować, czy chce się w nich uczestniczyć czy nie.

Moim zdaniem, lepiej jest zapłacić kilka euro za wiedzę niż, jak ja przy pierwszym zakupie domu, dać 26 000 zł maklerowi. Zwłaszcza jeśli nie ma się 26 000 zł!

Napisany przez nexttry
Nie dyskutujcie z takim brudnym spammerem. @admin: proszę usunąć.

Napisany przez Immofuchs
Sam to zrobię sam, poradzę sobie bez waszej pomocy!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata