Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Zgłoszenie szkody do ubezpieczyciela w przypadku szkody spowodowanej przez ucieczkę sprawcy wypadku.

Napisany przez wudu2014
Cześć, jak mogę zgłosić szkodę mojemu ubezpieczeniu OC i AC, jeśli nie spowodowałem jej sam, a sprawca nie może być znaleziony? Szkoda została spowodowana podczas mojej nieobecności (urlop) i sprawca niestety nic nie zostawił - poza szkodą. Ubezpieczyciel może podejrzewać, że to ja jestem sprawcą, aby uniknąć wypłaty odszkodowania... Jak powinienem postąpić? Z góry dziękuję.

Re: Zgłoszenie szkody do ubezpieczyciela w przypadku szkody spowodowanej przez ucieczkę sprawcy wypadku.

Napisany przez Hanomag

Cześć, jak mogę zgłosić swoje ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej z częściowym ubezpieczeniem od szkód, których nie spowodowałem sam, ale sprawca nie może zostać zidentyfikowany?

Nie masz możliwości, chyba że sprawcą byłby złodziej, kuna, burza, gradobicie, powódź, podpalacz lub dochodzi do szkody w szkle.
Czy chodzi Ci może o ubezpieczenie w pełnym zakresie, a nie tylko częściowym?

Napisany przez wudu2014
Nie, jest to właściwie ubezpieczenie częściowe.

Napisany przez xlarge
Najpierw złożyć doniesienie na policji, aby wprowadzić to do akt - następnie sprawdzić warunki ubezpieczenia, co jest objęte ochroną.

Napisany przez wudu2014
Dziękuję bardzo!

Napisany przez Daukind
ubezpieczenie częściowe nie pokrywa tego. Przepraszam.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata