Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Creditolo Pre-approval WHEN Sigma) - Bezpieczna wypłata?

Napisany przez Micha25
Cześć!
Wcześniej kilka miesięcy temu złożyłem wniosek o kredyt w Creditolo, ale wtedy nie miałem jeszcze roku stażu w obecnym miejscu pracy. Teraz mogłem przedstawić trzynastą pensję w wysokości 2000€ (ze świadczeniami, zazwyczaj otrzymuję 1400-1500€ - NETTO!) i teraz po złożeniu dokumentów otrzymałem umowę kredytową od Sigma Bank na kwotę 3500€ od Creditolo, podpisałem ją i odesłałem z powrotem. Teraz w panelu online widnieje informacja Umowa wysłana do banku na końcową weryfikację - Creditolo nie jest przecież niedoświadczone i nie wysłałoby tego do banku, gdyby nie miało szans na powodzenie na podstawie swojego doświadczenia, prawda?
Co o tym myślicie, jak oceniacie moje szanse?
Do tej pory nie korzystałem z żadnego kredytu i dlatego trochę się stresuję
Pozdrawiam

Napisany przez 6Bankkaufmann
Jeśli to było kilka miesięcy temu, jak piszesz, to jest jedno.
A umowa kredytowa teraz przyszła?
Co w międzyczasie się wydarzyło?
W przeciwnym razie po prostu spełnij warunki wypłaty i koniec.

Napisany przez Micha25

Kiedy to było kilka miesięcy temu, jak piszesz, to jedno.
A umowa kredytowa przyszła teraz?
Co działo się w międzyczasie?
W przeciwnym razie po prostu spełnij warunek wypłaty i koniec.

Teraz, w międzyczasie, nic się nie stało, nadal pracowałem i teraz jestem w firmie od ponad roku. Złożyłem zapytanie kilka miesięcy temu i powiedziano mi, żebym się ponownie skontaktował, gdy będę mógł przedstawić 13. odcinek wynagrodzenia. I teraz nadszedł ten czas.
W zasadzie chodziło mi tylko o to, czy mogę uznać kredyt za bezpieczny, czy jak wielkie jest prawdopodobieństwo, że zostanie teraz wypłacony. Z pewnością będę w stanie go obsłużyć.
Pozdrowienia

Napisany przez BJADE
Cześć, jestem również ciekaw/a. Gdy Creditolo przekazało umowę do ostatecznej weryfikacji przez bank, czy to oznacza, że bank jest skłonny przyjąć?
Może mógłbyś/mogłabyś jeszcze raz podzielić się relacją, czy wszystko się udało?!
Dzięki!

Cześć BJADE, Creditolo, podobnie jak Maxda, to duża firma pośrednicząca w udzielaniu [url]kredytów[/url]. Jeśli przekażą wniosek dalej, to bank prawdopodobnie przyjmie.
Jednak Creditolo, Maxda, Bon Credit itp. to tylko pośrednicy, nic więcej.

Napisany przez Marc00
Cześć,
Ja również kiedyś zaciągnąłem [url]kredyt[/url] przez Creditolo i wszystko poszło bardzo dobrze, a pieniądze zostały szybko wypłacone przez bank.
Jeśli wszystkie dane są poprawne, bank powinien również szybko wypłacić [url]kredyt[/url].

Cześć Marc00, tak właśnie powinno być. Jeśli ogólnie rzecz biorąc podane są prawidłowe informacje, to powinno pasować do każdego banku.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata