Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Cześć. Szukam kogoś, kto może udzielić mi pożyczki. To pilne.

Napisany przez LucianC
Cześć. Szukamy, ja i moja dziewczyna kogoś, kto pożyczy nam pieniądze w wysokości od 6000 do 10.000. To pilne ze względu na operację! Szukaliśmy wszędzie (smava, auxmoney..) Proszę pomóżcie nam, jesteśmy wszyscy ludźmi.

Napisany przez Daukind
Operacje ratunkowe są opłacane przez ubezpieczyciela zdrowotnego

Napisany przez LucianC
Operacja wygląda tak: Potrzebujemy pieniędzy na kaucję do zapłacenia. Znaleźliśmy lepszą pracę i chcemy też przyprowadzić tutaj nasze dzieci. Obecnie są one oddalone o 1700 km z moimi rodzicami.... Mamy 30 lat i potrzebujemy nowego początku....Jesteśmy na ulicy.... Śpimy w samochodzie....wkrótce będziemy musieli oddać samochód z powrotem,,, Proszę o pomoc

Napisany przez Daukind
Aha. Od kiedy kaucja wynosi 10 tysięcy euro? Jeśli chcesz tylko żebrać, to usiądź na chodniku obok swoich kolegów.

Napisany przez LucianC
Myślałem o kwocie od 6 do 10 000 euro na nowy początek. Nie żebrałem, pracujemy... spłacamy raty. Jeśli chcesz, mogę przesłać mój życiorys. Moja mama i tata nie dali mi nic, czy sądzisz, że jest tak łatwo zacząć od zera? Szkoda, że ci na deptaku nie mają głowy do myślenia, bo są marginalizowani. Wszyscy jesteśmy ludźmi

Napisany przez viktor
LucianC, jesteśmy w społeczeństwie. Jeśli masz odpowiedni status i spełniasz warunki do otrzymania świadczeń społecznych, organy pomogą ci w sprawach takich jak kaucja, mieszkanie, praca...; jeśli nie, wróć do domu.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata