Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Sondaż Gwiezdne Wojny

Napisany przez RolandE
Cześć razem,
Szukam osób, które już znalazły bieżące badanie w wynikach wyszukiwania Google, gdy wpiszą Gwiezdne wojny. Kto to widział i co sądzicie o tej formie implementacji?
Pozdrowienia
Roland E.

Napisany przez marco-finance
Cześć Roland,

nie jestem pewien, jak to pasuje do tematu, ale widziałem to. Moim zdaniem zbędna funkcja.

Napisany przez remu
Nie wiedziałem, o co Ci chodziło, dopóki nie zobaczyłem tego właśnie w Twoim wątku. Jednak Gwiezdne wojny w ogóle nie są moim gatunkiem filmowym.

Napisany przez Bitte
Osobiście uważam, że w ogóle nie powinno się robić więcej filmów, nie będę też chodzić do kina na żadne kolejne filmy z serii Star Wars. Ale cóż, to bez znaczenia, bo mają się pojawić inne części innych filmów, których naprawdę nie potrzebujemy.

Napisany przez Verwaltung040
Też zauważyłem tę funkcję, ale nie byłem nią przekonany. Nie przynosi mi żadnej dodatkowej wartości.

Napisany przez Lars04
Tak, zgadzam się z moim poprzednikiem, absolutnie zbędne. ;-)

Napisany przez Lelanna
Stare części są świetne, nowe to po prostu czysty zarobek. G. Lucas zrobił to dobrze, sprzedając. Ile jeszcze dostał od Disneya? Trochę ponad miliard, prawda?

Napisany przez Liam79Xbm
Przed rokiem zasubskrybowałem ch.flixboss.com. Nigdy nie żałowałem tej decyzji! Istnieje ogromna ilość filmów i bajek dostępnych w języku rosyjskim oraz oryginalne w języku angielskim. Jakość na najwyższym poziomie! Szczególnie wygodne jest to, że możesz oglądać to zarówno na telefonie, laptopie, telewizorze i nie tylko! Cena jest adekwatna do takiej ilości filmów. Netflix ma dość intuicyjny interfejs. Istnieje aplikacja Netflix, która nigdy mi się nie zawiesiła podczas mojego użytkowania. Kolejnym plusem Netflix jest to, że może być wykorzystywany do nauki języka poprzez filmy i bajki, ponieważ oryginały są pełne treści!

Napisany przez Dante
To naprawdę jest Najbardziej przypadkowa rzecz, jaką widziałem w ciągu ostatnich 12 miesięcy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata