- śr sty 03, 2018 8:23 am
Cześć wszystkim i wesołego nowego roku!
Chcę wreszcie zrefinansować moje poszczególne kredyty i spłacić debet.
Moje 5 kredytów, z których część ma jeszcze do spłaty nawet do 8 lat (pozostałe zadłużenie ~35,500€), chcę
przenieść do JEDNEGO kredytu. Zaproponowane oprocentowanie wynosi od 5 do 12,5%.
W internecie, na dwóch najbardziej znanych portalach, zalecono mi Targobank jako najtańszego dostawcę: kredyt w wysokości 35,500€ na 7 lat, z miesięczną ratą 469 € (RRSO 2,95%).
Nawet mam już przed sobą umowę do podpisania.
Teraz zastanawiam się tylko:
1.) Czy z Targobankiem można popełnić dużo błędów? Miałem już kiedyś kredyt i wszystko przebiegło bez
żadnych problemów! Na co powinienem zwrócić uwagę przy Targo?
2.) Czy powinienem koniecznie wykupić ochronę ubezpieczeniową? Jeśli tak, to jaką? (Pełną czy standardową)?
O sobie: Mam 44 lata, pracuję w dziale IT i mam stabilną pracę od 10 lat.
Pozdrowienia,
Cheeseman
Chcę wreszcie zrefinansować moje poszczególne kredyty i spłacić debet.
Moje 5 kredytów, z których część ma jeszcze do spłaty nawet do 8 lat (pozostałe zadłużenie ~35,500€), chcę
przenieść do JEDNEGO kredytu. Zaproponowane oprocentowanie wynosi od 5 do 12,5%.
W internecie, na dwóch najbardziej znanych portalach, zalecono mi Targobank jako najtańszego dostawcę: kredyt w wysokości 35,500€ na 7 lat, z miesięczną ratą 469 € (RRSO 2,95%).
Nawet mam już przed sobą umowę do podpisania.
Teraz zastanawiam się tylko:
1.) Czy z Targobankiem można popełnić dużo błędów? Miałem już kiedyś kredyt i wszystko przebiegło bez
żadnych problemów! Na co powinienem zwrócić uwagę przy Targo?
2.) Czy powinienem koniecznie wykupić ochronę ubezpieczeniową? Jeśli tak, to jaką? (Pełną czy standardową)?
O sobie: Mam 44 lata, pracuję w dziale IT i mam stabilną pracę od 10 lat.
Pozdrowienia,
Cheeseman