- sob lut 03, 2018 9:29 am
Cześć, mam pytanie. Wczoraj złożyłem wniosek o [url]kredyt[/url] bez sprawdzania w biku (10 000 EUR) na maxda.de. Wypełniłem wszystkie dane, wysłałem zaświadczenie o zarobkach, i dziś dostałem odpowiedź.
Potwierdzamy otrzymanie zaświadczenia o zarobkach i cieszymy się, że możemy poinformować, iż weryfikacja Twojego wniosku online przyniosła pozytywne rezultaty. Aby zagwarantować optymalne warunki kredytowe dostosowane do Twojej sytuacji finansowej, Twój osobisty[url]doradca kredytowy[/url] skontaktuje się z Tobą wkrótce. Skorzystasz wtedy bezpłatnie i bez zobowiązań z naszego ponad 30-letniego doświadczenia w branży kredytowej i długotrwałych relacji biznesowych z bankami krajowymi i zagranicznymi. Z poważaniem, Maxda Darlehensvermittlungs GmbH
Co to oznacza? Dostanę mój[url]kredyt[/url] ? Jakie to jest wiarygodne? Mam niezbyt dobrą historię w biku, dlatego potrzebuję pomocy. Czy masz doświadczenia z firmą Maxda?
Potwierdzamy otrzymanie zaświadczenia o zarobkach i cieszymy się, że możemy poinformować, iż weryfikacja Twojego wniosku online przyniosła pozytywne rezultaty. Aby zagwarantować optymalne warunki kredytowe dostosowane do Twojej sytuacji finansowej, Twój osobisty
Co to oznacza? Dostanę mój