- śr lut 14, 2018 6:56 am
Cześć,
chciałbym otworzyć wspólne[url]konto[/url] z moją partnerką życiową. Głównie chodzi o podzielenie się regularnymi zakupami. Całe bez debetu - czyli [url]konto[/url] czysto kredytowe.
Nie chcę, żeby było zapisane w Schufa. Głównie dlatego, że nie mogę wykluczyć potrzeby ponownego finansowania mojego domu. I boję się, że może to w jakiś sposób negatywnie wpłynąć.
Nie potrzebuję debetu, ani gwarancji depozytów czy czegoś podobnego. Nie muszę też podnosić gotówki. Po prostu darmowe[url]konto[/url] do płacenia za jedzenie itp.
Ale chyba taka opcja w Niemczech jest niemożliwa? Nie wydaje się, żeby można było otrzymać[url]konto[/url] bazowe, jeśli już się ma [url]konto[/url] rozliczeniowe.
Czy ktoś ma jakiś pomysł?
chciałbym otworzyć wspólne
Nie chcę, żeby było zapisane w Schufa. Głównie dlatego, że nie mogę wykluczyć potrzeby ponownego finansowania mojego domu. I boję się, że może to w jakiś sposób negatywnie wpłynąć.
Nie potrzebuję debetu, ani gwarancji depozytów czy czegoś podobnego. Nie muszę też podnosić gotówki. Po prostu darmowe
Ale chyba taka opcja w Niemczech jest niemożliwa? Nie wydaje się, żeby można było otrzymać
Czy ktoś ma jakiś pomysł?